Žijte svůj život v rovnováze

Obnovení hormonální rovnováhy od ženy vyžaduje, aby zharmonizovala a lépe propojila všechny stránky svého života. Naslouchejte svému vnitřnímu já, abyste našla cestu, a nebojte se po ní vydat.

Spojení dechu s pozicemi

Jemný a příjemný pohyb vyjadřuje spojení mezi dechem a pozicemi, které se v powerjóze spojují do jednoho celku (koloběhu).

Mírumilovný bojovník – cesta powerjógy

V každodenním životě v sobě hledáme sílu vstát a jít za svými cíly. Jsou dny, kdy máme pocit, že dál to už nejde a jsou dny, kdy energii a sílu můžeme rozdávat. Aby síla byla stále přítomná, respektivě bez velkých výkyvů, je vhodné mít v životě dobře dosažitelné pomocníky. Zajímáte-li se o jógu, může to být právě ona.

Wheel jóga

Na józe je krásné to, že je neomezená a otevřená novým přístupům - a tím je i Wheel jóga®.

Plynutí jógy – flow&restore

Pro dobrou kondici a energii stačí tak málo. Chtít, mít energii a motivaci, aby došlo k naplnění cílů. Pěstovat a rozvíjet vůli vyžaduje trochu ukázněnosti a disciplíny. Tím se vytvoří základní životní rituály, díky kterým se následně člověk cítí spokojeně.

Restorativní jóga

Restorativní jóga vychází z metody rozvinuté B. K. S. Iyengarem, který patří mezi největší mistry jógy tohoto století. Mnoho pozic je podobných běžným jógovým ásanám, ale jejich provádění je pomalejší, setrvává se v nich i několik minut a využívá se podpory pomůcek, aby se tělo i mysl cítilo pohodlně.

Jógové vyvažování protikladů

Milujeme-li ze srdce, rozlišování mizí a stává se přirozeností vnitřního hlasu, který vždy ví, kudy jít a co dělat. Učíme se poslouchat a respektovat každým nádechem a výdechem, a to nejenom na podložkách.

Restorativní jóga

Dech, relaxační pozice a hluboké uvolnění, to je restorativní jóga. Lektor jógy Václav Krejčík ji nyní natočil pro vaši domácí on-line TV JOGAVIRTUAL.CZ.

Aštanga vinayasa jóga

Aštanga vinjása jóga (dále jen aštanga) je tradiční jógová škola pocházející z jižní Indie, přesněji z města. Mysore ve státě Karnataka. Je typická svou dynamičností, kterou se odlišuje od ostatních hathajógových škol.

Jóga pro těhotné

Navodit radost a klid v mysli a psychice maminky, která když umí pracovat se svými emocemi díky dechu, koncentracím a ásanám, pomáhá i samotnému miminku. Navazuje s ním skrze dech vazbu.