Objednat předplatné

Nové vydání Jóga Dnes plné inspirace nejenom ve SVĚTĚ JÓGY

Hlavní téma tohoto čísla je "Obnovte spojení se svým tělem, myslí i duší", které vás provede technikami a pozicemi, které napomáhají k sebepoznání a zdraví. Vychází 5.3.2024

Jóga Dnes leden/ únor je na stáncích

Lednové vydání časopisu Jóga Dnes vás zahřeje na duši nejen niterným rozhovorem s farářkou Martinou Viktorií Kopeckou, v němž například odhaluje, jak může být komplikovaný vztah křesťanství a jógy, co ji trápilo v mládí a zda se k její profesi hodí červený lak na nehty, ale i novými, inspirativními tématy z oblastí - cvičení, jóga, dýchání, psychologie, meditace a zdravý životní styl, cestování.

Listopadové vydání lifestylového časopisu JD se věnuje pláči, smíchu a zdravým zádům

Blíží se prosincové svátky, na obloze ubývá slunečního svitu a dny se krátí. Den je krátký, noc dlouhá… Přichází období, kdy se mysl začíná zabývat svými emocemi a Jóga Dnes je u toho. Nové vydání vychází 2.11.2023.

Podzimní vydání JÓGA DNES vychází 12.9.2023

Do nové sezóny JÓGA DNES vstupuje s inovovanou škálou autorského týmu, novými tématy a inspirativními články. Jóga Dnes září/ říjen 2023 vychází na novinové stánky 12.9.2023.

Zažijte smyslů-plné léto s časopisem Jóga Dnes (vychází 27.6.2023)

Prázdninové vydání lifestylového časopisu Jógy Dnes vychází již 27.6.2023 a letní atmosféra z něj jen čiší. V hlavním tématu jsme svou pozornost upřeli nejen na smysly, smyslnost, ale i na prožitky, rituály, relaxaci – zkrátka přinášíme všemožné nápady, poznatky a tipy, jak si léto užít opravdu smyslu-plně.

Květnové vydání časopisu Jóga Dnes se věnuje diverzitě a hranicím jógy

Další vydání lifestylového magazínu Jóga Dnes, které vyjde 2.5.2023, se zaměří na velmi aktuální společenské téma – a sice respekt k jedinečnosti. Budeme zkoumat, jak se diverzita projevuje nejen v jógovém světě, zda jóga respektuje, a hlavně podporuje jedinečnost. 

Jóga Dnes březen/ duben…přivítejte jaro již 1.3.2023

Březnové vydání časopisu JÓGA DNES má za cíl rozpoutat ve svých čtenářích odvahu, sílu a empatii. Věnuje se také tématům, jak nadcházející období podpořit očistou těla i mysli, jak rozproudit energii stejně tak, jako se samotná jarní příroda probouzí do plné své krásy.

JÓGA DNES leden/ únor 2023 - 15. narozeniny časopisu

Lednovým vydáním JÓGA DNES vstupujeme do nové sezóny. Věříme, že vám novým vydáním, novými seriály i informacemi uděláme radost. Přejeme vám krásné svátky. 

Lednové vydání vychází 3.1.2023 a pro předplatitele se začne distribuovat již před koncem roku 2022.

Jóga Dnes listopad/ prosinec 2022 vychází 1.11.

Podzimně vánoční vydání časopisu Jóga Dnes touží uchovat v sobě ještě jiskru energie z léta i podzimu. Čeká nás období, které nás vede k našim nitrům, dovnitř sebe sama. Pomáhá nám zastavení, zakotvení se a uvědomění si, jakou úžasnou sílu v sobě máme, pokud ji dokážeme správně využít.