Začíná 5ti denní jógová výzva na Instagramu Jóga Dnes

Léto se blíží a my ho zahájíme 5 denní jógovou výzvou. Již v sobotu 2.7. můžete na instragramu v profilu @jogadnes nechat projevit svou tvořivost a hravost.

Zářijová výzva od @jogadnes a @lole.praha je tu!

Pod taktovkou @jogadnes vznikla další výzva, tentokrát ve spolupráci s kanadskou značkou @lole.praha! Máte své oblíbené ásany? Pojďme si je vzájemně představit! Řekněte nám, co se vám na dané pozici líbí, jaké má benefity, jestli jste ji měli rádi vždy, nebo byla cesta spletitá. Každý jsme jiný, každý máme jiné potřeby a přání, každý jdeme svou vlastní cestou. Spojuje nás ale cesta společná. Jóga. Pojďme si užít 6 dní plných jógy a vzájemného sdílení. 

Emoji summer yoga challenge

Letní emoji jógová výzva, která začíná už zítra 15. 7. a potrvá do 25. 7. 2019!

Velikonoční jógová výzva

Je tu další jógová výzva! Od 1. do 21. dubna běží Velikonoční jógová challenge, které se mohou zúčastnit jednotlivci, páry i celá jógová studia! Jak se zúčastnit? Jací jsou hosté výzvy? A to nejdůležitější – jaké jsou soutěžcí pozice?

Adventní jógová výzva s časopisem Jóga DNES

Od 1.12. do 24.12.2018 bude probíhat adventní jógová výzva s Jóga DNES! Co vás čeká a nemine? 

Letní jógová výzva s @jogadnes začíná již zítra 9.7.!

Vyzkoušeli jste už někdy jógu s partnerem? Vaše šance právě dorazila! Pokud nemáte po ruce partnera, vemte k sobě kamaráda, člena rodiny, nebo si zacvičte osamotě společně s ostatními pod hashtagem #joganapohodu.

Jarní jógová výzva časopisu JÓGA DNES na Instagramu od 5. 3. 2018

Hra rozvíjí tvořivost, trénuje mozek a udržuje pozornost v hluboké koncentraci. Nevnímáte nic okolo a hra se stává meditací. Po zkušenostech z předešlých výzev víme, že rádi podstupujete challenge a soutěžíte. Proto jsme pro vás připravili Jarní jógovou výzvu vol. 2, která vypukne 5. 3. 2018 a potrvá neskutečných 21 dnů.

Christmas yoga challenge

Připojte se k naší Vánoční jógové výzvě, která startuje již v pondělí 11.12.! Vyzkoušejte vaši sílu, flexibilitu a obdarujte se jógou. Porazte nákupní šílenství a vyměňte stres za radost. Vánoční jógová výzva s @jogadnes a hashtagem #joganapohodu, který je důležité mít u každého vašeho příspěvku. 

Časopis JÓGA DNES vyhlašuje svou druhou ČESKOSLOVENSKOU jógovou výzvu

Rádi soutěžíte? Rádi si hrajete a bavíte se? Máte rádi jógu? Zúčastněte se, a třeba i soutěžte s časopisem Jóga Dnes v druhé československé jógové výzvě. 

Yoga Fall Challenge od 25. 9.

Rádi soutěžíte? Rádi si hrajete a bavíte se? Máte rádi jógu? Zúčastněte se, a třeba i soutěžte s časopisem Jóga Dnes v druhé české a slovenské jógové výzvě. 21 jógových dnů ohebnosti, síly, ladnosti, nápaditosti a jógové pohody. To bude podzimní yoga challenge s hashtagem #joganapohodu.