Jóga zdraví

Jóga a úsměv

Jóga a úsměv

Úsměv je velmi mocný a nemusí být viditelný. Rád bych v tomto textu ukázal, že úsměv není věcí vůbec špatnou a že může být velmi nápomocný i při samotné praxi té „závažné“ jógy. ..

celý článek
Jahodové tiramisu do skleničky

Jahodové tiramisu do skleničky

Jahody jsou výborné jak samotné, tak v kombinaci s mléčnými výrobky. To má svou výhodu – je zmírněn jejich alergenní potenciál. Vykouzlete si proto tyto výborné jahodové poháry, které jsou prostě pohlazením pro chuťové buňky...

celý článek
Jahody – na sezónu se těšíme celý rok

Jahody – na sezónu se těšíme celý rok

S příchodem sezóny českých jahod se doslova strhne mánie. Jahody jsou všude a na tzv. samosběry chodí stále více a více rodin, které si z toho udělají příjemné rodinné odpoledne. Proč nás jahody tak baví?

celý článek
Cesta za nedosažitelným snem

Cesta za nedosažitelným snem

Když jsem po třičtvrtě roce konečně získala certifikát učitele jógy, bylo mi nabídnuto pokračovat ve svém vzdělání v podobě mentoringu. Nemusela jsem o tom ani přemýšlet, protože jsem věděla, že je to přesně to, co chci.

celý článek
Meruňkové knedlíky se zakysanou smetanou a rapadurou

Meruňkové knedlíky se zakysanou smetanou a rapadurou

Letní sezóna bez ovocných knedlíků? Dokážete si to představit? My tedy ne. Proto je tu základní recept na ovocné knedlíky, které si můžete vychutnat jak s meruňkami, tak třeba s jahodami nebo borůvkami.

celý článek
Meruňky – oranžové ovoce, které Češi milují

Meruňky – oranžové ovoce, které Češi milují

Meruňky jsou takoví posli léta, patří mezi jedno z prvních typů ovoce, které si během letní sezóny užíváme. V kuchyni je nejčastěji používáme na plněné knedlíky nebo typickou, oblíbenou bublaninu. Jak si stojí na poli výživy?

celý článek
Duše nestárne

Duše nestárne

Ve 20 letech můžete být mentálně staří a v 60 letech můžete být duchem mladí, mít vitalitu a neomezenou sílu....Paradox? Pravda!

celý článek
Kedlubnový salát s tofunézou

Kedlubnový salát s tofunézou

Sezóna kedlubny akorát začala a kedlubna nám tak trochu vystřídala zelí. Připravíte z ní výborné, osvěžující pokrmy, od salátů, přes kedlubnové zelí, až po kedlubnový gulášek. Vyzkoušet nyní můžete i variaci na pravý coleslaw.

celý článek
Kedlubna – nenápadná, ale všestranná zelenina

Kedlubna – nenápadná, ale všestranná zelenina

Sezóna kedlubny začíná v květnu a končí na podzim. Možná jste si již všimli, že na trzích se spolu s ředkvičkami vypíná na prvních místech. Tato zelenina je na první pohled obyčejnou košťálovou zeleninou, schovává v sobě ale mnoho dobrého.

celý článek
Léčba účastí

Léčba účastí

Nemoc, ať už je jakákoliv, se netýká pouze těla, ale vždy i duše. Je známo, že psychické rozpoložení je velmi důležitým faktorem ovlivňujícím zdravotní stav organismu možná více, než jsme ochotni připustit. Vnitřní rozpoložení ale nelze ovlivnit léky, infuzemi a procedurami. Zde přichází ke slovu jiná léčba. Léčba účastí...

celý článek

Jóga Dnes Konference
Energy Studio jd
JógaMarket