Staňte se tvůrci své mysli

Lidská mysl (hlava) je nezmar. Skáče jak opice z jednoho místa na druhé a nikde se dlouho nezdrží. A když už u něčeho vydrží déle, začne stejně postupně vymýšlet únikové cesty. Je to prostě její přirozenost. Ona mysl v našich podmínkách nemůže být zcela čistá a jasná. Ona je receptivní, je jako houba, která nasává. Ale, je-li to houba, lze jí také ždímat a tvarovat. A o tom je práce s myslí.

Nové video - krije a metabolismus, vitalita

Krije na odolnost vůči nemocem. V rámci prevence opakovaných nachlazení a onemocnění je nutné udržovat dobře fungující trávení a vyměšování. Máte-li navíc vyrovnaný metabolismus, budete i srdeční. Tato krija tyto schopnosti rozvíjí. Dodává fyzickou sílu a posiluje odolnost vůči nemocem.

Jógový trénink pro jaro - detox jóga (5 dílů, přes 3 hodiny praxe) na Jóga Virtual

Jaro je obdobím, kdy se probouzí příroda, obdobím zrodu, růstu a nových začátků, kdy chceme z těla i mysli po dlouhé zimě odstranit staré a nepotřebné. Jóga je výborným pomocníkem očisty a ve chvíli, kdy se již oteplí, je vhodné jarní očistu podstoupit.

5 ranních jógových praxí - on-line kurz jógy pro příjemná rána

Video on-line kurz na JÓGA VIRTUAL „Domácí jógová praxe“ přináší 5 půlhodinových dílů jógové ranní praxe s instruktory Energy Studia – Václavem Krejčíkem, Jakubem Šambergerem a Katkou Bílkovou!

Praktikujte kdykoliv a kdekoliv s online jóga TV

Využijte naplno nabídky jógové online TV  Jóga Virtual a cvičte kdykoliv a kdekoliv.  Natočená jógová videa vám jsou k dispozici kdykoliv a kdekoliv a nejste limitováni časem. Sekvencemi jógy vás provází profesionální lektoři jógy. 

Cvičte s On-line kurzem jógy pro začátečníky!

Zaujala vás během poslední doby jóga a benefity pro zdraví s ní spojené? Chtěli byste začít, ale nevíte odkud? Právě pro vás Jóga Dnes připravila exklusivní projekt on-line kurz jógy pro začátečníky, se kterým můžete cvičit kdykoli a kdekoli. Stačí jen připojení k internetu. Pomůžeme vám v prvních krocích sbližování se s jógou!

Bolí vás záda? Cvičte s terapeuty doma

Václav Krejčík a Jakub Šamberger, instruktoři jógy, zpracovali pro Jóga Virtual jedinečný koncept on-line kurzu Jógy pro zdravá záda. V 10 lekcích se naučíte základům správného pohybu, který je postaven na dechu a vhodném a vědomém nastavení těla.

JÓGA VIRTUAL: Jarní nadílka jógových videí

Chybí vám jóga? Využijte naplno nabídky jógové online TV – Jóga Virtual. Předem natočená jógová videa vám budou k dispozici kdykoliv a nebudete tím pádem limitováni časem. Každou sekvencí na videu vás provede zkušený lektor jógy. Podívejte se, jaká videa pro vás chystáme v nejbližší době! 

Jógová videa NAPLNO – novinky z JÓGA VIRTUAL!

V současných dnech stále pracujeme na nových videích a zpřístupňování celého systému veřejnosti, která tvoří komunitu JÓGA DNES. Informujte i ostatní, že mnohá videa na www.jogavirtual.cz jsou zdarma.

JÓGA VIRTUAL zdarma pro předplatitele Jóga Dnes

Oslovili jsme několik lektorů, aby svá videa představili a přiblížili vám, co se v nich nového naučíte či vyzkoušíte.