Soutěž s Nupreme o balíček zdraví

Přestože máme rádi jógu a denně ji praktikujeme, někdy jsou prostě podzimní dny natolik náročné, že si naše tělo řekne o něco navíc. O trochu péče, malé změny s velkým pozitivním dopadem. Může to být koupel s vonnými esencemi, která nám pomůže uvolnit tělo i mysl. A mohou to být i doplňky stravy, jimž v podzimním období kraluje hořčík.

Vyhlašujeme soutěž o TOP 3 články z Jóga Dnes leden/ únor

Už máte přečtené lednové vydání časopisu Jóga Dnes? Které tři články Vás zaujaly? Podělte se s námi o Váš názor a my jednoho z Vás odměníme. 

Soutěž o 3 ks knihy ONKO JÓGA z vydavatelství Grada

Zajímá vás problematika cvičení jógy s onkologickými pacienty? Pokud ano, soutěžte s námi o 3 knihy onko jóga z ALFERIA do pátečního večera. 

Soutěž: Vyvez časopis JÓGA DNES na výlet a vyhraj podložku LOLË!

Zapojte se do soutěže s letním číslem časopisu JÓGA DNES! Soutěžit můžete na našem Facebooku nebo na Instagramu. Jak na to?

7 ásan pro 7 dní v týdnu

Je tady pohodová výzva, která bude inspirovat pro praktikování jógy i během podzimu a vykouzlí úsměv na tváři. Praktikujte s námi v příštím týdnu a vyhrajte předplatné časopisu JÓGA DNES na rok 2021! 

Jak na celulitidu a celkové zeštíhlení s přírodní kosmetikou Argital

S nějakou formou celulitidy se potýká většina žen (někdy i mužů) - má ji tak trochu každý, kdo má sedavé zaměstnání. Pro boj s celulitidou jsou důležité tyto 4 pilíře: strava, pohyb, masáže a zpevňující a odvodňující kosmetické přípravky. Cvičení, strava a masáže jsou na vás, ale s tím posledním bodem se můžete svěřit do rukou účinné italské přírodní kosmetice Argital.

Soutěž o účast na kurzu o osobním rozvoji

Cítíte se přetížení a potřebujete změnu? Chcete opustit každodenní rutinu, ale nevíte, jak na to? Chcete získat prostor a nadhled nad svým životem? Máme pro vás možnost vyhrát účast na kurzu osobního rozvoje!

Soutěž s nakladatelstvím GRADA

Představujeme Vám tři nové úžasné publikace pro milovníky jógy, i radostného životního stylu, které budou skvělými pomocníky pro lepší start do nového roku.

Soutěž s přírodní korejskou kosmetikou WHAMISA

Soutěžte s Jóga DNES o zajímavé ceny!

Výherci soutěže o balíčky kosmetiky ARGITAL

Minulý týden jste soutěžili o 3 balíčky kosmetiky ARGITAL a my vám nyní přinášíme výherce!