Ani ta nejsilnější sekta nedokáže zničit touhu člověka po osobní svobodě

Tímto článkem bychom vás rádi pozvali k poslechu další epizody podcastu Jóga on Air. Naším hostem byl tentokrát Dušan Štraus – výtvarník, fotograf a podnikatel, který strávil více než 23 let v sektě Srí Chinmoye.

Nová epizoda JD on AIR: astrologie není křišťálová koule

Příjemné vysvětlení, jak funguje astrologie, jaká vibrační pole nás obklopují a jakou vazbu mají k člověkovi - tedy také vibračnímu poli. Jak se energie navzájem ovlivňují, prostupují a tvoří v rámci tranzitů individuální cestu, to vše v nové epizodě podcastu Jóga Dnes on AIR s Martinou Kabalou.

Nová epizoda podcastu JD on AIR v éteru

Náš podcast se po nějaké době vrací v novém kabátě a s novou moderátorkou, kterou je Pavla Maříková. O novinkách Jóga Dnes, o JD konferenci 10.10.2024 + praxe dechu proti stresu, o dýchání všeobecně, o duševním zdraví a cirkadiánním rytmu. To je nová epizoda JD on AIR. 

Nový díl podcastu JD on AIR …jóga, radost a surfování

Zuzana Klingrová vyzpovídala lektorku jogy a cestovatelku Veroniku Ševčíkovou ...o čem jiném, než - cestování, józe a surfování. 

Nový díl podcastu Jóga Dnes on AIR o novinkách Jóga Dnes s Václavem Krejčíkem

Zuzana Klingrová si povídala s Václavem Krejčíkem o 15. narozeninách časopisu JÓGA DNES, o akcích, které JD chystá, stejně jako o problematice trhu s tiskovinami, cestování a životě včetně nového DENÍKU v edici Žijte jógu.

Nový díl podcastu JD on AIR

Povídání o jídle, potravinách a samozřejmě ...józe. Hostem podcastu je publicistka, autorka kuchařek a podcastu Potraviny - Hana Michopulu. 

Nový díl Podcastu Jóga Dnes on AIR - Jakub Šamberger

Nový díl Podcastu Jóga Dnes on AIR s moderátorkou Zuzanou Klingrovou přivítal lektora jógy Jakuba Šambergera.

Druhá sezóna podcastu Jóga Dnes ON AIR je v éteru!

První série podcastu redakce JÓGA DNES je úspěšně za námi! Moc děkujeme, že nás posloucháte. Co jsme si pro vás připravili v rámci 2. sezóny podcastu Jóga Dnes ON AIR?

Hlasujte pro JÓGA DNES ON AIR v anketě Podcast roku!

V září minulého roku jsme zahájili vysílání našeho podcastového pořadu JÓGA DNES ON AIR. Ke dvěma tištěným titulům – JÓGA DNES a JÓGA DNES SPECIÁL – tak k našemu Instagramu a Facebooku přibyl další online kanál, jehož prostřednictvím se šíří jógová inspirace, životní příběhy, zkušenosti, názory i podpora...

13. díl Jóga Dnes ON AIR – rozhovor se Simonou Josefovou

V nejnovějším dílu podcastu Jóga Dnes ON AIR si povídá Zuzka Klingrová se Simonou Josefovou. Jakých témat se dámy v tomto rozhovoru dotkly?

Google PodcastSpotifyApple Podcast