Ani ta nejsilnější sekta nedokáže zničit touhu člověka po osobní svobodě

Tímto článkem bychom vás rádi pozvali k poslechu další epizody podcastu Jóga on Air. Naším hostem byl tentokrát Dušan Štraus – výtvarník, fotograf a podnikatel, který strávil více než 23 let v sektě Srí Chinmoye.

Nové vydání Jóga Dnes plné inspirace nejenom ve SVĚTĚ JÓGY

Hlavní téma tohoto čísla je "Obnovte spojení se svým tělem, myslí i duší", které vás provede technikami a pozicemi, které napomáhají k sebepoznání a zdraví. Vychází 5.3.2024

Pozvánka na seminář: působení jógové terapie na orgánové soustavy

Chcete vědět, jak působí jógové pozice, dech, techniky na jednotlivé orgánové soustavy? Seminář pomůže hlubšímu porozumění funkci lidského těla a především, jak ho pozitivně ovlivnit vědomým pohybem, dechem, což následně může vést k hlubšímu vhledu do vlastního života.

Lektorka: Karolína Idris Štraus

Pozvánka na víkend: jóga, breathwork, jóga nidra v Mariánkách

16.-18.2.2024 - hotel Butterfly Marináské lázně a víkend zaměřený na relaxaci, sílu dechu a dech v pohybu, jógu a odpočinek s Václavem Krejčíkem a Jakubem Šambergerem.

Objednejte si předplatné JÓGA DNES s dárkem

Získejte pravidelnou dávku inspirace ze světa jógy a zdravého životního stylu. V každém čísle časopisu JÓGA DNES najdete nové jógové sestavy, tipy na meditace a práci s myslí, vztahy a psychologii, filozofii, recepty a rozhovory se zajímavými osobnostmi.

Nová epizoda JD on AIR: astrologie není křišťálová koule

Příjemné vysvětlení, jak funguje astrologie, jaká vibrační pole nás obklopují a jakou vazbu mají k člověkovi - tedy také vibračnímu poli. Jak se energie navzájem ovlivňují, prostupují a tvoří v rámci tranzitů individuální cestu, to vše v nové epizodě podcastu Jóga Dnes on AIR s Martinou Kabalou.

Jóga Dnes leden/ únor je na stáncích

Lednové vydání časopisu Jóga Dnes vás zahřeje na duši nejen niterným rozhovorem s farářkou Martinou Viktorií Kopeckou, v němž například odhaluje, jak může být komplikovaný vztah křesťanství a jógy, co ji trápilo v mládí a zda se k její profesi hodí červený lak na nehty, ale i novými, inspirativními tématy z oblastí - cvičení, jóga, dýchání, psychologie, meditace a zdravý životní styl, cestování.

Jógové studio v Ústí nad Labem: EvianYoga

Jsme EvianYoga studio, jedinečný prostor pro nadšence jógy a relaxace, nacházející se v samotném středu krajského města Ústí nad Labem. Naleznete nás na adrese: Špitálské náměstí 3, Ústí nad Labem 400 01. 

Přejeme všem - láskyplnost, laskavost, soucit a mír

21.12. se zapíše nejenom do dějin Česka, ale především do našich srdcí. Stalo se to, co se stát nikdy nemělo, ale nic na tom nezměníme. Co udělat můžeme, je myslet na pozůstalé a vyslat k nim myšlenky laskavosti a soustrasti. Naše srdce to umí a srdce - vzdálená to  “umí číst”. Tato energie je důležitá pro uzdravení bolesti.

Jógové studio v Praze: Mystery yoga

Nádech, výdech, nádech a relax v našem magickém studiu v srdci Prahy. Pečujte o svou mysl i o své tělo. Vytvořili jsme pro Vás bezpečnou, relaxační oázu, kde se můžete nabít. V našem studiu Mystery yoga nejde však jen o jógu, jde o setkávání duší, kde si navzájem předáváme své zkušenosti.