Powerjóga - cesta mírumilovného bojovníka, cesta k radosti a uvolnění

Proč prožívat myšlenku ega, že je stále potřeba se zlepšovat a být lepší, protaženější a silnější, když už na určité úrovni vše funguje.

Perfekcionismus a očekávání - killer no.1

Moji rodiče přijeli na návštěvu k nám do Indie, ostatně jako každým rokem před covidem. Marně jsem se snažila mému tátovi zprostředkovat pocit odpočinku. Já odpočívám při práci,pravil zatvrzele. A jelikož jsme zrovna dodělávali rekonstrukci jednoho domu, jeho představa odpočinku mi přišla vcelku vhod.

Co zná absolvent instruktorského kurzu jógy?

Milujete jógu a chcete své zkušenosti více prohloubit či je dále předávat? Tak na nic nečekejte a přihlaste se do rekvalifikačního akreditovaného kurzu MŠMT nebo Yoga Alliance - Instruktor jógy/ Yoga Teacher v Power Yoga Akademii. Cena EARLY BIRD pro únorový kurz platí do 15.12.2023.

Ještě jste si nezvykli za změnu času? Jak v tom může pomoci jóga

Citlivější jedinci mohou změnu času prožívat ještě týdny po tom, co se hodiny vrátí o hodinu zpět. Pokud mezi ně patříte a máte od konce října problémy se spánkem, zkuste se svěřit do konejšivé péče klidné jógové praxe.

Tři přání

Ke svátkům se hodí přání a přát si..."Přeji si být zdravý, bohatý a šťastný. A kdyby to prostřední náhodou nevyšlo? Tak to změním na veselý", dodává ve svém blogu LEHKOST BYTÍ, Jakub Šamberger.

Allgäu - dovolená v podhůří Alp

Jižní Německo je opravdu krásné, dostanete se tam pohodlně autem a cesta z Prahy trvá cca 5h. Přesto to není úplně vyhledávaný cíl a já jsem se rozhodla vám ho trochu přiblížit, konkrétně oblast zvanou Allgäu.

Jógový reatreat v praxi - Bali a Jáva

Emoce, prožitky, zkušenosti, přátelství, slunce, voda, neznáme i známé, jóga, jóga, jóga v různých podobách a na různých místech...to jsou jógové dovolené, tvz. retreaty. Jak vypadá v praxi? Podívejte se na Bali a Jávu.

Umění učit, to je vzdělávací program Instruktor jógy/ Yoga Teacher

Komplexní vzdělávací program INSTRUKTOR JÓGY, který začíná v 15.2.2024, je uceleným programem pro všechny, kteří se chtějí naučit učit jógu, dozvědět o hloubce jógy nebo se rozvinout v rámci vlastního seberozvoje. Je možné studovat verzi 150 hodin - akreditace MŠMT a nebo 200 hodin - akreditace MŠMT i Yoga Alliance.

Co tě nezabije…

Za život se setkáme se spoustou výzev, se kterými se každý musíme vypořádat svým způsobem. Děláme to tak, jak nejlépe dovedeme. Někdo je opatrný, jiný taktizuje, další jde do všeho po hlavě. Mnohé závisí na tom, co si v sobě neseme ve vínku od narození, takový mix obou našich rodičů.

Podzim aneb jak zahřát tělo a posílit imunitu pomocí jídla a doplňků stravy

Začal říjen a zatímco září se většinou nese v duchu nových začátků a babího léta, říjen už je znamením opravdového podzimu, tmavých večerů a spadaného listí na cestách.