neděle 17. 1. 2021
Stoj na hlavě, šíršásana, je královnou mezi ásanami. Ve většině případů musíte přemoci vlastní strach a o to je pak pozice větší odměnou...
Nedávno jsem narazila na citát, který pravil, že Vánoce jsou čas, kdy se nám stýská po domově, i když jsme doma. Ten citát mě neskutečně zasáhl, protože přesně vystihoval mé pocity, které každoročně mívám v období adventu a které jsem do té doby nebyla schopna popsat...
Naše autory jsme poprosili, jestli by se s námi nepodělili o recept na cukroví, které pro ně něco zmanemá. Nechybí ani malé poodhalení toho, jestli pečou vlastní či spoláhají na ostatní a jaká je jejich nejoblíbenější ingredience....
Chci, chci, chci. Být perfektní. Nejlepší, nejúžasnější. Nejlépe ve všem. Světice křížená s Xenou, a trochu té Catwoman, a možná ještě špetka nějaké další super ženy. Jo, jo, je tam. Něco ve mně, co vážně věří, že tohle jde...
Potřebujete ještě před vypuknutím svátečního šílenství trochu zklidnit a ztišit svou mysl a protáhnout bolavá záda? Pak je pro vás tento workshop to pravé.
Pokud náš zájem o jógu přesahuje to, jak si nejlépe poradit s bolestí zad, jak snáz usínat nebo konečně zvládnout volný stoj na rukách, může být učení o třech gunách vodítkem, které nám pomůže lépe chápat celý svět se všemi jeho projevy, stejně jako sebe sama a své chování. Tak můžeme rozvíjet pomocí jógy i své vnitřní kvality.
Máslové krémy jsou výborné, ale relativně těžké. Nemusíte být vegani, abyste použili rostlinné krémy, postačí, když chcete, aby vaše cukroví bylo lehčí a mělo punc zvláštnosti. A víte, co je na nich nejlepší? Že je můžete mlsat jen tak...
Každoročně jsme doslova zasypáváni starými i novými recepty na cukroví a sladké vánoční pokrmy. Neméně důležité jsou ale i různé finty, tipy a triky, které z obyčejného cukroví udělají cukroví výjimečné a lahodné. V následujících dvou dílech bych se s vámi o některé takové tipy ráda podělila. Třeba si najdete něco, co se vám bude hodit.
Naše autory jsme poprosili, jestli by se s námi nepodělili o recept na cukroví, které pro ně něco zmanemá. Nechybí ani malé poodhalení toho, jestli pečou vlastní či spoláhají na ostatní a jaká je jejich nejoblíbenější ingredience....
Během svátků se mění naše přirozené rytmy. Vnitřní půda našeho já se snaží aklimatizovat na to, že nebudeme muset pracovat, budeme v milé společnosti svých nejbližších, za přítomnosti rituálů a posvátných tradic.