Bezlepkový koláč s rebarborou

Sezona rebarbory právě vrcholí, proto neváhejte a využijte ji do nějaké dobroty! Klasikou je koláč, který vyniká svou sladkokyselou chutí. Dnes pro vás máme rychlou verzi tohoto dezertu, který je bez lepku a obohacený vločkami a semínky.

Ředkvičkový salát s mungem a jarní cibulkou

Skvělá lehká svačinka nebo příloha, kterou máte hotovou raz dva a je plná svěžích jarních surovin.V jednoduchosti je síla!

Krém z chřestu a kedlubny

Přestože teploty venku stoupají, našemu trávení udělá dobře teplý pokrm, třeba tento skvělý krém. Sezóna chřestu je v plném proudu, využijte ho tedy do polévky! Potřebovat budete jen pár surovin. Zkuste krém také jako snídani!

Celerovo-chřestová polévka

Připravte si chřest a celer, vše povařte a rozmixujte. Jednoduchá polévka může být rychle na vašem stole.

Cizrnový falafel s medvědím česnekem

Tento pokrm je již dlouhou dobu oblíbený a známý také u nás. Jde o oblíbenou pochoutku zejména mezi vegetariány, ale chutnat bude jistě všem. Připravte si tuhle jarní svěží verzi! Falafel skvěle zasytí a zachutná i zarytým odpůrcům luštěnin.

Podpora očisty bylinkami + očistné recepty

Součástí očistných programů jsou bylinné přírodní preparáty, které celý proces očisty urychlují a zkvalitňují. Bylinné přírodní preparáty podporují odolnost organismu, stejně jako určité druhy koření a bylin stimulují metabolismus, cévy a proudění lymfy.

Rizoto s hlívou ústřičnou a mladým hráškem

Lehký jarní pokrm, který vás osvěží svou zelenou barvou a nakopne imunitu díky skvělé hlívě. Jarní únava ani nachlazení nebudou mít šanci.

Muffiny se sýrem feta a špenátem

Pokud nevíte, co se zbytky z velikonočních oslav, zkuste tyhle slané muffiny! Jsou jednoduché a vy si tak snadno připravíte skvělou večeři nebo svačinu, kterou si navíc můžete pohodlně vzít kamkoli s sebou.

Bezlepkový beránek

Tradiční Velikonoce se neobejdou bez sladkého beránka nebo zajíčka. Proč ale trochu
neodlehčit klasický recept.? Zkuste tuhle snadnou bezlepkovou verzi, rozdíl nikdo nepozná.

Kapustová polévka s fazolemi

Velmi rychlá a také velmi snadná polévka, která ještě stále přijde vhod během proměnlivého jarního počasí.