Recepty

Květáková rýže s uzeným tempehem

Květáková rýže s uzeným tempehem

Květáková rýže je nízkosacharidová obměna klasických obilovin, kterou si můžete připravit i na pozdní hodiny, když se vrátíte z lekce domů. Bez výčitek si dopřejte celou porci :)

celý článek
Bramborový guláš s uzeným tofu

Bramborový guláš s uzeným tofu

Uzené tofu a brambory tvoří vděčnou kombinaci. Proč trochu nepozměnit tradiční bramborový guláš s buřtem (párkem) za zdravější a rozhodně i chutnější verzi...?

celý článek
Hruškový koláč

Hruškový koláč

Hruška je pro sladké pečení vděčné ovoce - pečená je velmi chutná a skvěle lahodí s jemným sladkým těstem. Vyzkoušejte o něco zdravější verzi klasického lineckého koláče.

celý článek
Veganské chilli

Veganské chilli

Pryč je doba lehkých a studených salátů, které nás v letním čase osvěžily. Podzim je čas hřejivých a na koření bohatých pokrmů, které nás mají za úkol zahřát.

celý článek
Špenátová polévka

Špenátová polévka

Špenát je často označován za superpotravinu. Než-li opakovat již mnohokrát napsané, přidám jednu zajímavost: díky relativně vysokému obsahu vitamínu K by si na něj měli dát pozor ti z vás, kdo mají problém s krví a užívají léky.

celý článek
Dýňový podzim: Celozrnná pizza s dýňovým pyré

Dýňový podzim: Celozrnná pizza s dýňovým pyré

Pokud se chystáte slavit svátek Halloween, tento recept se vám jistě bude hodit. Pizzové čtverečky jako rychlá chuťovka ve znamení oslav tohoto "dýňového svátku" je praktickým pokrmem pro přenos i na servírování.

celý článek
Dýňový podzim: Nadýchané dýňové lívance

Dýňový podzim: Nadýchané dýňové lívance

Další recept s dýní je naprosto neodolatelný - dýňové lívance jsou sladkým zhřešením, které si můžete dopřát k snídani nebo předložit hostům jako desert. Lívancům bude úplně stačit plátek másla navrch a lžíce sirupu - po americku.

celý článek
Dýňový podzim: Dýňovo-ovesná kaše

Dýňový podzim: Dýňovo-ovesná kaše

Tento týden nám počasí dává najevo, že už se dostává ke slovu ten pravý podzim a dýňovo-ovesná kaše je tou ideální zahřívající snídaní, která nám dokáže zpříjemnit den...

celý článek
Dýňový podzim: Dýňové rizoto

Dýňový podzim: Dýňové rizoto

Krásné, do oranžova zbarvené dýně nyní zdobí nejeden trh či obchod a byla by velká škoda si dýňovou sezónu neužít. Následující 4 týdny se můžete vždy těšit na jeden recept, kde se dýně objeví.

celý článek
Tapiokový pudink

Tapiokový pudink

Zkuste místo klasického pudinku tapiokový, ze škrobových perel tapioku, který můžete libovolně dochutit, přidat semínka, ovoce nebo třeba jedlé květy.

celý článek

Jóga Dnes Konference
Mala Collective
Energy Studio jd
JógaMarket