Nová epizoda podcastu JD on AIR v éteru

Náš podcast se po nějaké době vrací v novém kabátě a s novou moderátorkou, kterou je Pavla Maříková. O novinkách Jóga Dnes, o JD konferenci 10.10.2024 + praxe dechu proti stresu, o dýchání všeobecně, o duševním zdraví a cirkadiánním rytmu. To je nová epizoda JD on AIR. 

Horčík … s čím ho nekombinovat

Hořčík lidé s oblibou berou, aby podpořili normální činnost nervové soustavy. Je součástí skoro každého preparátu, který slibuje sladké sny, klidný spánek a silné svalstvo. Ale víte, jak magnesium správně užívat?

Zdravé vánoční cukroví: Mrkvové sušenky (pečené) a Mandlová srdíčka (nepečená)

Každý má své oblíbené druhy vánočního cukroví. Byla by ale škoda skončit jen u klasických druhů. Zkuste třeba mrkvové sušenky nebo skvělá mandlová srdíčka, vhodná nejen pro milovníky nepečených verzí cukroví.

Tři přání

Ke svátkům se hodí přání a přát si..."Přeji si být zdravý, bohatý a šťastný. A kdyby to prostřední náhodou nevyšlo? Tak to změním na veselý", dodává ve svém blogu LEHKOST BYTÍ, Jakub Šamberger.

Jógové studio v Loděnicích: Bonté Yoga

Název BONTÉ je inspirován meditačním prostorem v Auroville/Indie, který jsme před pár lety navštívily. Bonté - česky "laskavost" - popisuji následně: "Konám, jak nejlépe umím,
bez očekávání výsledku, protože očekávání odměny znehodnotí dobrý čin.”
Neznamená to činit bezplatně, ale také nevnímáme jógu jako business.  Jóga je pro nás životní filosofie a nekonečná láska, ne tělocvik.

Allgäu - dovolená v podhůří Alp

Jižní Německo je opravdu krásné, dostanete se tam pohodlně autem a cesta z Prahy trvá cca 5h. Přesto to není úplně vyhledávaný cíl a já jsem se rozhodla vám ho trochu přiblížit, konkrétně oblast zvanou Allgäu.

Yoga Market představuje novou značku na jógu pomůcky a oblečení - BORN

Značka BORN má dlouholetou historii v oblasti vývoje a výroby sportovního oblečení a doplňků. Jejich produkty jsou výsledkem kombinace moderního designu a špičkových technologií, což je důvod, proč si získali renomé mezi sportovci po celém světě.

Předplatné Jóga Dnes s dárkem +JD speciál/ nabídka ukončena v neděli 10.12. (včetně)

Při objednávce předplatného nyní získáváte dva dárky: přístup k videím Jóga Virtual (nyní novinkové video již na webu: Jóga nidra - uvolněte se ve svém vnitřním chrámu) a druhý dárek - JD SPECIÁL. 

Prosinec: měsíc ve znamení tlustého střeva a kovu

V díle listopadovém jsme si tlusté střevo již zmiňovali, a to v souvislosti s plícemi. Plíce podobně jako tlusté střevo jsou detoxikačním orgánem a jdou spolu ruku v ruce. O plicích se více dočteme v listopadovém díle, dneska se chci zaměřit právě na tlusté střevo, které je v prosinci nejvíce ohrožené. Jak ho podpořit a čemu se vyhnout? Tak jdeme na to!

Efektivní doplnění magnesia je otázka jeho podoby

Anorganické soli jsou jednou z forem, v níž se minerální látky na planetě vyskytují, avšak pouze v neživé přírodě. Díky jejich obsahu v půdě rostliny získávají potřebné živiny. Ale jsou vhodné pro člověka?