O životě s jógou.....Jarmila Voženílková

Lidé jsou hodně přetížení, mají bolavá záda, špatně spí a nemohou se uvolnit. Jóga je jednou z nabídek, jak vnést do svého života ztracenou harmonii a světlo poznání.

O životě s jógou.....Helena Kubrychtová Bártová

Jóga mi pomohla v mnohých náročných životních situacích a vím, že díky ní jsem ušla velký kus cesty a jsem na ní správně. Kolik lidí je dnes schopno toto vyslovit?

O životě s jógou ......Jitka Straková

Z vlastní zkušenosti vím, že ásány mohou pomoci od bolestí páteře, zad, kloubů,”rozproudí krev v žilách” a tok energie po těle, to je zřejmě první účinek, který mohou lidé co s jógou začínají pocítit.

O životě s jógou....Alena Vejříková

Jógu cítím jako „nástroj“, který nabízí poznávání sebe sama, a to na všech úrovních bytí, a navíc svým vlastním způsobem. Každý si může z jógového světa vybrat to, co je mu nejbližší, a s čím nejvíce rezonuje.

O životě s jógou......Pavla Rožumberská

Jako začátečník bych si vybírala specializované jógové studio. Myslím, že je tam menší riziko cvičit ve velkém davu, nebo pod nekvalifikovaným instruktorem.

O životě s jógou .....Petra Vonšovská

Jóga vám může zruinovat život. ☺ Budete šťastnější, vyrovnanější a může se stát, že najednou volíte jiné priority ve svém životě.

O životě s jógou......Veronika Ševčíková

Je plná energie a energii, radost a úsměv rozdává na každém kroku, v každé ásaně. Vinyasové lekce, plynutí a kombinace síly a uvolnění naplňují její lekce jógy. 

O životě s jógou ....Jitka Brůnová

Jóga má vliv na náš celý organismus. Posiluje a formuje svaly, zlepšuje kondici, ozdravuje tělo a mysl, reguluje emoce a chování.

O životě s jógou.....Šárka Řiháková

Fascinuje mě její klid, ticho ale i dynamika a hlas dechu, respekt k tělu a k životu, soulad pohybu s naším dechem, uvědomění si sebe sama a krás okamžiku.

O životě s jógou ......Barbora Hu

Nemá ráda dogmata, škatulkování a v józe našla zkušnosti, které ji k józe připoutaly.