O životě s jógou.....Martin Fajka

Žije a pracuje v Opavě. Od mládí se aktivně věnuje sportu. Asi nejvíce svého sportovního času věnoval bojovým sportům. Před pár lety se dostal ke cvičení powerjógy.

O životě s jógou ...Veronika Carmanová

Jemná, klidná a veselá je Veronika Carmanová, která své vnímání zakládá na svobodě, empatii a pozorování. 

O životě s jógou....Jaro Pávek

Aštanga vinyasa jóga má na Slovensku velkého obdivovatele a propagátora. Srdcem i duší ji žije a přitom zůstává nohama na zemi v "moderním" světě. 

O životě s jógou .....Zuzka Klingrová

Usměvavá a zářící osobnost českého jógového světa otevírá "nekonečný" seriál, který nahlédne každý pátek do duše jógového instruktora. 

V Indii jsem nalezl sám sebe

Václav Krejčík se vydal do Indie za jógou. Na své cestě zažil množství dobrodružství. O nich a o jógových novinkách si s ním povídal Jakub Šamberger. 

Pohled do duše instruktora 2

Nové tváře JÓGAVIRTUAL.CZ: Lucie Salgová, Petra Duspivová, Veronika Ševčíková, Marek Petráček a Daniela Dušková připravili nové videa pro prosinec až únor 2015! 

Pavla Rožumberská a jóga

Pavla Rožumberská, tanečnice, instruktorka powerjógy a pilates o józe. S Pavlou si můžete zacvičit v Energy Studiích v Praze. 

Dana Beierová o józe v těhotenství a menstruaci

Dana Beierová poskytla krátký rozhovor o cvičení v těhotenství a při menstruaci. 

O výživě odborně a pro laiky

Nová autorka časopisu JÓGA DNES je studnicí vědomostí a fíglů v tajuplnosti stravování. S jejími články se budete seznamovat v časopise i na webu. 

Když ztratíš své životní sny, přestáváš žít!

S Václavem Krejčíkem jsem se sešel na Lipně, kde zrovna probíhal Jóga Dnes cvičební a relaxační víkend.