O životě s jógou .....Tereza Cíchová

Skrze jógu jsem se dostala k védské meditaci a ta mě provází dennodenně dvakrát. Bez ní si neumím svůj život představit.

O životě s jógou ....Katarína Mikulandová

Keď som mala 9 rokov, darovali mi moji krstný rodičia knihu od pána Milana Poláška o joge. Nerozumela som tomu, nevedela čo s ňou, možno som čakala dievčenský román :-). Dnes je to moja najčítanejšia kniha.

Lektor Reebok Yoga Sensation 2015

O životě a józe ...Petra Duspivová

Pocit štěstí, úsměv na tváři, zastavení, to je jóga. Lidi možná více porozumí  svému tělu, objeví svaly, které ani nevěděli, že mají. Začnou se na svět dívat jinýma  očima, začnou dýchat, opravdu žít a budou se cítit dobře jak fyzicky tak psychicky

O životě s jógou .....Lenka Oravcová

Počet jógových center, ale i fitness center vzrůstá úměrně k ubývání přirozeného pohybu během dne a nárůstu počtu onemocnění pohybového aparátu. Jóga by v tomto směru měla mít výhodu celostního přístupu. 

Lektorka Reebok Yoga Sensation 2015.

O životě s jógou ....Dana Čechmanová

Jóga je tantrická záležitost. U nás je slovo tantra bohužel mylně vysvětlováno a spojováno se sexualitou - "tantra" znamená protkaný. Jóga je vším protkaná… takže si klidně někdy půjdu i zaběhat, když v tom bude radost a bude se mi chtít. Prostě jóga.

Václav Krejčík: Power jóga mě naučila nechat věci být

Jeden z nejaktivnějších českých jogínů věří, že radost a úsměv jsou důležitější než precizně provedená pozice. Na Reebok Yoga Sensation hodinu Power Fusion Yoga a těší se, že úsměvy nebudou chybět ani tam. 

Lektor Reebok Yoga Sensation 2015. 

O životě s jogou.......Michaela Hluchová

Každý má priestor pre rešpektovanie voľby druhého, každý má možnosť vyskúšať a praktizovať to čo mu vyhovuje a aký druh pohybovej či duchovnej aktivity si vyberie. A tak to je aj u mňa je to CESTA, je to neoddeliteľná súčasť môjho ŽIVOTA.

Lektorka Reebok Yoga Sensation

Michaela Dombrovská o pozitivním sobectví

Autorka oblíbených článků JÓGA DNES, spisovatelka a instruktorka jógy v rozhovoru, ve kterém pozitivní sobectví hraje hlavní roli. 

O životě s jógou ......Ladislav Pokorný

Ta nejtěžší praxe jógy je po zbytek dne, kdy člověk musí běžně fungovat a plnit své povinnosti. Někdy se daří jógu do všedního života přenést lépe, jindy trochu hůř, ale důležité je nepřestat se snažit.

O životě s jógou ....Jana Jílková

Jóga mi dává radost a uvolnění. Více vnímám energie a jinak nahlížím na lidi kolem sebe, nehodnotím, nekritizuji, více naslouchám.