úterý 8. 10. 2024
Sluníčko ještě tolik nehřeje, je tedy stále vhodná doba na skvělou a vydatnou polévku. Zkuste naši fazolovou plnou zeleniny a voňavého koření.
Honí vás mlsná? Zkuste upéct naše muffiny, které neobsahují lepek, zato jsou plné tvarohu a ovoce. Celá rodina si na nich pochutná!
Pokud s příchodem jara toužíte po lehkém, ale vyváženém obědě, připravte si tuto skvělou polévku! Je rychlá, plná vůní a všech potřebných živin! Zahřeje tělo i duši.
Připravte si skvělé domácí pečivo, které je bezlepkové, plné vlákniny a díky sýru cottage skvěle zasytí!
Pokud nevíte, co se zbylými vejci po Velikonocích, připravte z nich skvělý bramborový salát! Zapomeňte ale na tradiční recept a zkuste s příchodem jara lehčí verzi, která je obohacena o nové chutě a vůně.
Dle lidové tradice se jidáše, tradiční velikonoční pečivo, pečou ve středu nebo brzo ráno na Zelený čtvrtek. Jeden jidáš za svítání by vám měl zaručit pevné zdraví a ochránit vás před různými neduhy – budete uchráněni před hadím uštknutím, včelím bodnutím a lidskou zradou. Je ideální čas zadělat, abyste se zítra mohli těšit ze snídaně.
Ovocný dezert, který můžeme originálně servírovat ve skleničkách – panna cotta!
Dnes pro vás máme recept na zdravé sušenky, které poslouží jako výživná svačina nebo jako dezert. Pustíme se do toho?
Rychlý recept na svěží zelenou polévku, která zahřeje a dodá tělu plno výživných látek. Pustíme se do toho?
Recept na výtečný medovník ze špaldové mouky je sice časově náročnější, nicméně výsledek opravdu stojí za to.