čtvrtek 23. 3. 2023
Honí vás mlsná? Zkuste upéct naše muffiny, které neobsahují lepek, zato jsou plné tvarohu a ovoce. Celá rodina si na nich pochutná!
Pokud s příchodem jara toužíte po lehkém, ale vyváženém obědě, připravte si tuto skvělou polévku! Je rychlá, plná vůní a všech potřebných živin! Zahřeje tělo i duši.
Připravte si skvělé domácí pečivo, které je bezlepkové, plné vlákniny a díky sýru cottage skvěle zasytí!
Pokud nevíte, co se zbylými vejci po Velikonocích, připravte z nich skvělý bramborový salát! Zapomeňte ale na tradiční recept a zkuste s příchodem jara lehčí verzi, která je obohacena o nové chutě a vůně.
Dle lidové tradice se jidáše, tradiční velikonoční pečivo, pečou ve středu nebo brzo ráno na Zelený čtvrtek. Jeden jidáš za svítání by vám měl zaručit pevné zdraví a ochránit vás před různými neduhy – budete uchráněni před hadím uštknutím, včelím bodnutím a lidskou zradou. Je ideální čas zadělat, abyste se zítra mohli těšit ze snídaně.
Ovocný dezert, který můžeme originálně servírovat ve skleničkách – panna cotta!
Dnes pro vás máme recept na zdravé sušenky, které poslouží jako výživná svačina nebo jako dezert. Pustíme se do toho?
Rychlý recept na svěží zelenou polévku, která zahřeje a dodá tělu plno výživných látek. Pustíme se do toho?
Recept na výtečný medovník ze špaldové mouky je sice časově náročnější, nicméně výsledek opravdu stojí za to.
Tato polévka má plnou, velmi zajímavou chuť, a to hlavně díky pečenému česneku. Vydatnost jí dodá cizrna a kešu máslo. Nenechte se zmást barvou a určitě ji vyzkoušejte.