Jsme jeden Život, jedna Cesta, jedno Vědomí

V Praze proběhne velké setkání, kdy bude početná skupina lidí fyzicky spolu 25 hodin v TICHU, v naladění na mír v sobě i okolo nás. V hlubokém souznění budeme 24 hodin, než Slunce oběhne planetu, plus 1 hodinu navíc pro aktivaci sjednocené síly.

Krásná a zdravá pleť s italskou BIO kosmetikou Argital se zeleným jílem a léčivými rostlinami

Krásná pleť je hladká, hebká, pružná a zářící zdravím. Její vzhled odráží vnitřní stav organismu. Stejně důležité je však pravidelné ošetřování kvalitní kosmetikou. Jakou kosmetiku zvolit?

Travelcoaching: Cesta za osobním rozvojem

Cítíte, že ve svém životě potřebujete změnu ať už se jedná o rodinné či partnerské vztahy, karieru nebo stanovení priorit? Baví vás cestovat na zajímavá místa, odnášet si z cest hlubší prožitky a potkávat inspirativní lidi? Pak zkuste tzv. travel coaching neboli vědomé cestování, při kterém propojíte poznávání netradičních míst s cestou za svým osobním rozvojem.

YOGA & DANCE SPRING FESTIVAL OSTRAVA

8. ročník mezinárodního Yoga & Dance Festivalu je tady! Vše vypukne 25.-28. 4. 2019 v Ostravě...

Rozsviťte svůj šatník s kanadskou značkou LOLË!

Je jiné, je ženské, je krásné! Ať už cvičíte jógu, běžíte nebo jdete na procházku či na rande, toto oblečení si zamilujete. O jeho věhlasnosti hovoří i fakt, že v něm ráda cvičila jógu i vévodkyně ze Sussexu – Meghan Markle.

 

Intimní partie si zaslouží zvláštní péči

Správná péče o intimní partie je důležitá pro náš dobrý pocit, celkové zdraví a také pro naplno prožívané intimní vztahy. 

Znáte tajemné cvičení Mohendžodáro? Přijďte se seznámit na Festival Evolution

Navštivte Festival Evolution, který je věnován zdravému životnímu stylu – o víkendu 22. – 24. března na Výstavišti v Praze Holešovicích. Nezapomeňte se zastavit u stánku v sekci Osobní rozvoj, kde se můžete potkat i s Jóga DNES a Jóga DNES Speciál.

Smysluplná dovolená

Dnes je po celém světě organizován nespočet všemožných jógových pobytů a tento trend je čím dál populárnější. A není divu. Cvičení jógy u oceánu, v exotické zemi zalité sluncem a plné bujné vegetace, mimo veškerý shon a spěch velkoměst, dává samotné praxi ohromný přesah...

Meditace pohybem neboli svobodný vědomý tanec

Je pro vás důležitý pohyb těla spolu se zaměřenou pozorností, tedy specifickou “aktivitou” mysli? Zajímá vás propojování a celistvost, protože jste zažili na vlastní kůži, že toto spojení přináší celkové zklidnění i oživení na těle a na duši?