BIO šampony ARGITAL pro Low Poo péči o vlasy

100% přírodní a BIO vlasová péče ARGITAL se zeleným jílem a bylinkami působí na vlasy jako úžasný přírodní elixír! Přejděte s nimi na metodu Low Poo!

LOLË cvičí v bílé!

Bílá barva je symbolem čistoty, neutrality, lehkosti i světla. A právě ona je tak typická pro kanadskou značku sportovního a volnočasového oblečení LOLË, kde si ve speciální bílé kolekci Live in the Sunshine můžete zacvičit i vy!

Dhaara spouští inspirativní zero waste projekt

Dhaara přichází s další kolekcí úžasných designových jogamatek, tentokrát v novém eco-friendly balení.

Jsem úžasná a můžete se mnou vyhrát

Je tu další díl Ze života lahve LOLË a s ní i LETNÍ SOUTĚŽ o voucher na 3000 Kč do kamenného obchodu!

Zelený jíl Argital – jedinečný přírodní prostředek pro zdraví a krásu

Zelený jíl je sedimentární hornina stará miliony let. Tvoří ji jílové minerály, které mají výjimečnou schopnost na sebe vázat a pohlcovat toxiny, radiaci, mikroorganismy a další pro tělo škodlivé látky. Ve spojení s vodou se jíl stává plastickým.

Hubnutí může být i jednoduché, vyzkoušejte ověřenou keto dietu!

Spousta lidí v dnešní době bojuje s nadváhou či přímo obezitou. Je to důsledek špatného stravování a nedostatku pohybu. Co ale dělat v případě, že se dobrého jídla nechcete vzdát a pohyb vám není příliš blízký? Netrapte se s neúčinnými dietami, které vám ničí zdraví i vaše sebevědomí, a vyzkoušejte raději ověřený způsob stravování – keto dietu.

Travel podložka zpříjemní vaše cestování

Léto a dovolené se blíží, a tak bychom vám rádi poradili, jaký typ cestovní podložky zvolit pro letní jógovou praxi.

YOGA & HIKE

Milujete jógu, pobyt v přírodě a máte dobrodružnou duši, ale klasické jógové pobyty u moře Vás už omrzely? Zažijte jedinečný retreat na úpatí majestátní hory Matterhorn, který kombinuje kvalitní jógové lekce s Klárou Pokornou a horskou turistiku v nádherné kulise švýcarských Alp.

Buďte součástí: LIVE IN THE SUNSHINE – jedinečná jógová akce LOLË poprvé v Praze!

Že kanadské LOLË není jen běžnou značkou sportovního a lifestyle oblečení svědčí fakt, že pořádá také úžasné celosvětové sportovní akce. A je to tady! V září přichází na řadu také Praha v nádherném prostředí odsvěcené kaple.

 

Rozhovor s Tyem Landrumem

Rozhovor a pozvánka na workshop Umění a filosofie aštanga vinyasa jógy s Tyem Landrumem!