LOLË cvičí jógu v bílé i letos!

Po úspěchu velké jógové akce Live in The Sunshine v pražské kapli Sacre Couer se bude v bílém oblečení a na žlutých podložkách cvičit i letos. Buďte také u toho!

Jak na citlivou pleť? S BIO hypoalergenní kosmetikou ARGITAL

Základem všech přípravků BIO Hypoalergenní řady ARGITAL je extrakt z violky trojbarevné a gel ze zeleného jílu. Díky nim působí eudermicky, efektivně zklidňují a vyrovnávají (normalizují) citlivou a problematickou pleť a jsou k pokožce mimořádně šetrné....

Rodinný podnik se srdcem pro jógu přináší světové značky

Lenka, Maťo a Tomáš jsou trojice, kterou spojila láska k józe a k přírodě. Před několika lety se pustili do společného podnikání. Vedle úspěšného rodinném podniku dnes budují i ​​největší portál pro nadšence jógy na Slovensku.

Vybavte se na podzim i zimu

Zpříjemněte si chmurný podzim nákupy! A čeho jiného než hřejivých kousků oblečení jako jsou péřové bundy...

Všichni tři opět spolu... na DVD Powerjóga pro každý den

Nové dvojDVD a on-line verze DVD V. Krejčíka, kde uvidíte i J. Šambergera a K. Bílkovou, právě vyšlo a vy můžete během chvilky cvičit on-line!

LIVE IN THE SUNSHINE 2019: Praha cvičila jógu v bílé na jedinečné akci LOLË

V oblečení kanadské značky LOLË uvidíte nejednu světovou celebritu, ale ve světě jsou legendární i tzv. White Tour, kdy se ve výjimečných prostorech v bílém oblečení a na žlutých podložkách cvičí hromadně jóga. A pozadu nezůstala ani Praha, která v den české státnosti v kapli Sacre Coeur uspořádala akci LIVE IN THE SUNSHINE pod vedením těch nejlepších jógových učitelů.

BIO zubní pasty ARGITAL pro krásné a zdravé zuby

Přípravky ARGITAL působí díky svému složení na zuby a ústní dutinu velice šetrně, ale přitom účinně. Vyrábí se z kvalitních rostlinných surovin, které efektivně čistí zuby, a současně pečují o dásně a zubní sklovinu, působí proti vzniku zánětu, tvorbě zubního plaku a zubního kazu.

Přijďte si zharmonizovat tělo i duši na Festival Evolution

Blíží se v pořadí druhý Festival Evolution tohoto roku. Konat se bude o víkendu 21. – 22. září na Výstavišti v Praze Holešovicích.

LOLË se převléká do nové podzimní kolekce

I když slunce ještě praží a léto je v plném proudu, do butiku LOLË již dorazily první vlaštovky z nové kolekce pro nadcházející podzim s názvem Nostalgia. Je inspirovaná 90. léty a o decentní i o zářivé barvy tu není nouze.

Nejlepší tipy, jak zvládnout začátek školního roku i další nové výzvy

Prázdniny střídá realita a plno nových změn – ať už první den ve školce, ve škole, přestup na střední nebo vysokou školu či návrat po mateřské znovu do zaměstnání. Je to doba plná emocí a zvykání si na nový režim. Víme, jak vše zvládnout lépe a v pohodě.