Dýňový chlebíček se zázvorem

Máte-li doma zásoby dýně a polévek jste už přejedení, zkuste ji použít do dezertu! Máme pro vás jednoduchý recept na chlebíček, který bude díky dýni krásně vláčný a zázvor mu dodá lehce pikantní chuť.

Pečené hrušky s lískovými ořechy

Dolaďte chuť zralých hrušek medem a lískovými ořechy! Tento zdravý dezert podtržený vůní skořice se hravě může stát součástí vašeho podzimního jídelníčku.

Dýňový chlebíček

Říjen patří dýním. Pokud jste se dostali do stádia, že máte dýňové pyré v každém hrnci v lednici, využít ho můžete i při pečení chlebíčků. A na jeden takový pro vás tady máme recept.

Podzimní chia pudink s dýňovým pyré

Nejjednodušší zdravý dezert? Chia pudink! Vyzkoušejte náš recept a jeho podzimní verzi, kterou podtrhnou sezónní přísady.

Bezlepkové tvarohové knedlíky se švestkami

Je tu doba lahodných a zdravých švestek, tak proč si z nich neudělat chutné knedlíky? Máme pro vás jednoduchý a rychlý recept, který je plný bílkovin! Díky absenci lepku vám navíc po nich nebude těžko.

Špenátový salát v okurkových mističkách

Využijte sezonu okurek a borůvek! Připravte si z nich chutný salát, přidejte výraznou chuť plísňového sýra a získáte něco dokonalého! Netradiční vzhled dodá pokrmu šmrnc a zazáříte s ním také během letních oslav.

Veganské špagety „carbonara“

Špagety se špekem a krémovou omáčkou z parmazánu a žloutků jsou tradičním a velmi oblíbeným pokrmem. Proč byste si nemohli připravit jejich rostlinnou obdobu, která je stejně lahodná, jen lehčí pro vaše trávení.

Čočkový dál

Slovo dál znamená v překladu "luštěnina". Vyzkoušejte úžasnou kombinaci koření v doprovodu čím dál populárnější červené čočky.  

Dýňové rizoto

Úžasná barva, hladká konzistence a neodolatelná vůně – to je dýňové rizoto, koncentrovaný podzim na talíři. Pokud vás v podzimních dnech nebaví chladivý vítr nebo šedivé počasí, tohle skvělé rizoto s dýní, královnou podzimní zeleniny, vám jistě zlepší náladu.

Pohankovo-ovesné sušenky

Podzim už vstoupil do našich dnů naplno, a naše tělo i duše potřebuje zahřát. Proto máme pro vás tenhle voňavý a hřejivý recept na sušenky, které si ihned zamilujete. Potěší vás kakaovou chutí, vláčností po jablíčkách a vůní po perníku.