Pomazánka z řapíkatého celeru

Milovníci méně tradičních chutí zbystřete. Tento dip/pomazánka je kombinací tradičních asijských chutí a svěžího řapíkatého celeru. Můžete si ji dopřát jen tak se zeleninou, s variací krekrů nebo s luštěninovými lupínky.

Pikantní polévka z batátů

Zima už udeřila naplno, hory se prohýbají pod sněhem a my po svátcích a po novém roce odlehčujeme. Byla by chyba vsázet na studené saláty. Přitlačte na horkých, hutných polévkách. Zde je inspirace.

Vánoční inspirace našich autorů – Veronika Nadymáčková

Naše autory jsme poprosili, jestli by se s námi nepodělili o recept na cukroví, které pro ně něco zmanemá. Nechybí ani malé poodhalení toho, jestli pečou vlastní či spoláhají na ostatní a jaká je jejich nejoblíbenější ingredience....

Domácí tofunéza do bramborového salátu

Majonézový salát od toho s tofunézou nepozná ani chlap v rodině. Příjemné ale bude, že nikomu nebude tak těžko. Dejte tofunéze šanci a možná se stane stálicí ve vašem vánočním repertoáru.

Vánoční inspirace našich autorů – Zuzana Košařová

Naše autory jsme poprosili, jestli by se s námi nepodělili o recept na cukroví, které pro ně něco zmanemá. Nechybí ani malé poodhalení toho, jestli pečou vlastní či spoláhají na ostatní a jaká je jejich nejoblíbenější ingredience....

Špaldová vánočka

Všimli jste si, že receptů na vánočku je všude v časopisech a na internetu mnoho, ale základ je pořád stejný? Také pro vás máme vánočku s tím nejlepším zlatým poměrem, ale v trochu zdravější verzi :).

Vánoční inspirace našich autorů – Kateřina Hájková

Naše autory jsme poprosili, jestli by se s námi nepodělili o recept na cukroví, které pro ně něco zmanemá. Nechybí ani malé poodhalení toho, jestli pečou vlastní či spoláhají na ostatní a jaká je jejich nejoblíbenější ingredience....

Vánoční inspirace našich autorů – Martina Horáková

Naše autory jsme poprosili, jestli by se s námi nepodělili o recept na cukroví, které pro ně něco zmanemá. Nechybí ani malé poodhalení toho, jestli pečou vlastní či spoláhají na ostatní a jaká je jejich nejoblíbenější ingredience....

Rostlinné krémy do vánočního pečení: pudinkový a kešu krém

Máslové krémy jsou výborné, ale relativně těžké. Nemusíte být vegani, abyste použili rostlinné krémy, postačí, když chcete, aby vaše cukroví bylo lehčí a mělo punc zvláštnosti. A víte, co je na nich nejlepší? Že je můžete mlsat jen tak...

Vánoční inspirace našich autorů – Valentina Lebová

Naše autory jsme poprosili, jestli by se s námi nepodělili o recept na cukroví, které pro ně něco zmanemá. Nechybí ani malé poodhalení toho, jestli pečou vlastní či spoláhají na ostatní a jaká je jejich nejoblíbenější ingredience....