Jógové pokusy

Jak široká je její náruč a prostředky, které má. Jak reálná je. Nehrající si na sci-fi spojování se s vesmírem, ale stojící na nohách, trénující tělo, mysl a ducha v jedné pozornosti. A přitom všem hloubka, kterou otevírá v každém, kdo ji praktikuje, je neuvěřitelná. V ní cítím mír a klid.

Powerjóga pro současnou dobu

Powerjóga je vyjádřením síly pravidelně praktikovat, zaměřit pozornost na jemné pocity, které nejenom při praxi jógy cvičící vnímá. Že se tělo prorýsuje, zpevní a zformuje, je až sekundární význam praxe. Prvotní je koncentrace a objevení své vnitřní síly, dělat vše s odpovědností k sobě nezávisle na ostatních.

Vnitřní jóga a praxe ásan

Jóga nabízí všem, kteří ji začnou, jít jemnou cestou za poznaním sebe sama, zlepšením fyzické kondice a uvolněním se od napětí. Otevírá vnitřní prostor pro pochopení sebe sama.

Power jóga a kalorie

Power jóga tvaruje a formuje svaly, zvyšuje ohebnost, osvěžuje vaši mysl a POZOR, můžeme ji počítat i do tzv. cardio cvičení. Power jóga je zkrátka vysněné multifunkční cvičení! Aktivita musí spá...

Power jóga - racionální přístup k józe!

Nikdy by mě nenapadlo, že někdy budu cvičit jógu. Vždycky jsem byl člověk, který nepostál na místě, všechno muselo mít spád a svoji rychlost. Veškerý můj čas byl podřízen plánu. 

Muži a jóga

Z poměrů v Česku, kde z 85 procent tvoří lekce jógy ženy, by se dalo usuzovat, že muže jóga nezajímá. Toto zdání se postupně proměňuje.....

Power fusion jóga

Fusion plyne v pomalém hravém tempu, kdy každý má čas zareagovat na své tělo a vše mu adaptovat. Pozice nejsou náročné.

Reportáž z Powerjógy HOT

Nerada kupuji zajíce v pytli, a tak předtím, než jsem se vydala vyzkoušet jógu v teple, udělala jsem si o ní na internetu malý průzkum. 

Powerjóga - v jednoduchosti je krása a síla

Václa Krejčík připravil pro JÓGA VIRTUAL novou 60 minutovou, veřejnou lekci powerjógy, která je vhodná pro začátečníky i pokročilé. Nechte se unést plynulostí a jednoduchostí.

Řízený dech základ jógy

Na začátku lekce powerjógy je každý sám za sebe. Udělá si prostor, aby mohl cvičit, zkontroluje svou podložku, oblečení a s příchodem instruktora zmlkne sál.