Jógový pásek

Prodlužte ruce, nebo svažte nohy... jógový pásek je spolu s kvádrem základní pomůckou pro praxi jógy, která vám může velmi usnadnit provedení ásan.

Nejlepší tipy, jak prožít ještě báječnější dovolenou

Také jste se na dny volna těšili celý rok? Nenechte se ničím překvapit a prožijte dovolenou v pohodě a plnými doušky. Máme pro vás několik tipů, jak na to.

5 věcí, díky kterým si ještě více zpříjemníte jaro

Přenádherné období roku je tady – plné slunce, rozkvetlé a probouzející se přírody. Využijte tento čas i pro probuzení a nastartování sebe.

Jaká jogová podložka je pro mě ta pravá?

Jakou byste mi doporučil podložku, aby neklouzala, byla levná, lehká a vydržela co nejdéle? Většinou odpovídám, že na jednu podložku je to docela hodně požadavků. A následuje několik minut rozboru materiálů, na jaký styl jógy klient podložku hledá, jestli ji bude nosit s sebou do práce nebo bude podložka na stálo doma atd.

Levandulové snění – polštářek na oči

Pro mnohé z nás je meditace a hledání vnitřního klidu něco nepředstavitelného. Jsme neustále ve střehu a nedokážeme se uvolnit, natož ztišit mysl...

Jmenuje se bolster

Najdete ho v sále mezi jógovými pomůckami v mnoha tvarech a rozměrech. Právě s ním zažijete neskutečné uvolnění. Je vycpaný vláknem z kaučukovníku označovaným jako kapo. Díky této výplni se do něj příjemně zaboříte a uvolníte tělo.

Test jógových podložek a tipy

Stále se nás ptáte, a tak pro velký úspěch opakujeme velký test podložek na jógu spolu s tipy a radami, na co si dát při výběru pozor. 

Jógový zápisník, jógové tričko a taška se sílou Hanumana

Exklusivní jógový zápisník, nátělník, tričko na jógu a taška na jógu, to je nová kolekce JÓGAMARKETu, jejíž hlavním motivem je hinduistický bůh Hanuman. A proč Hanuman? Objevte jeho sílu.....

JógaMarket - nová tvář největšího jógového obchodu!

Jóga Market je vše, co potřebujete pro praxi jógy, stejně jako místo, kde se dozvíte více. V Jóga Marketu vám poradíme, jakou podložku pro praxi jógy zvolit. Inspirujeme vás a vzbudíme vaši vášeň jedinečnou málou. Nebo se chcete obléci na jógu? Právě pro Vás je JógaMarket. Račte vstoupit! 

Jógové šperky

Nabídka jógových šperků je veliká. Od původních náramků, mál a náušnic dovezených z trhů např. na Bali až po ÓM od Choparda. Každý si může vybrat cenu, druh i značku/neznačku, po které touží a která se mu líbí. Kanadská firma Mala Collective přináší na český trh náramky a mály s mantrou.