Powerjóga od A do Z slaví 5 let

Jeden z nejúspěšnějších kompletů DVD a CD Powerjóga od A do Z, který obsahuje program Powerjóga pro začátečníky, stejně jako program pro pokročilé Vinyasa FLOW a CD relaxací slaví 5 let. 

PRANA - nová kolekce podložek a REEBOK - jógová kolekce oblečení

Výhodou pro předplatitele časopisu JÓGA DNES je 10% sleva na jógové pomůcky, oblečení, knihy a DVD v rámci Energy Obchodu. Nyní i na novou kolekci oblečení Reebok a pomůcek PRANA.

Nové vaky a podložky na jógu LOLË v Energy Obchodě

Žlutá je barva spojovaná s třetí čakrou v centru solárního plexu. Tato zářivá žlutá barva je napojená na element ohně a pomáhá tak rozvíjet osobní sílu. 

Mály s duší a příběhem

Dreamland Surf - název mluví za vše. Nachází se na pobřeží Bali. Prodereš se bujnou džunglí, sneseš svůj surf po příkrých schodech, mineš větrem a vlnami ošlehaný útes a nekonečné vlny jsou tu jen pro tebe.

Jógové novinky

Krásné mály, nová kniha o józe a Indii, DVD Jógové terapie a CD Jóga nidry, nové podložky a s tím přicházející jarní vítr motivuje jógovou praxi. 

Objevte svou sílu

Nic není špatné, ani dobré, jen to prostě je. Berme každou situaci a čin jako přítele. Ryzí přítel chce pomoci, a tak se na něho spolehněte a věřte mu, že to s vámi myslí dobře.

Nový 2 DVD SET Jóga

Václav Krejčík připravil výběr dvou žádaných DVD Jóga pro zdravá záda a Jóga proti napětí a stresu. 

Manduka dětské podložky

Malé děti se velmi rychle učí, vstřebávají nové poznatky, podněty a ty se jim snadno dostanou pod kůži a rostou s nimi. 

Jarní dárek: Jóga VIRTUAL pro předplatitele ZDARMA!

Předplatitele, zaregistrujte se ve snadné registraci a čerpejte ZDARMA Jóga Virtual pro Vaše domácí cvičení! Končí doba omluv: Když chcete, můžete“!

Jak si vybrat podložku na jógu?

Internet se doslova hemží záplavou podložek na cvičení jógy. V tom množství je opravdu těžké vybrat podložku, která vám bude nejlépe vyhovovat. Obzvlášť, když si na zboží nemůžete sáhnout a tak trochu...