Pozdně jarní očista + plán

Pokud jste unavení, neukotvení, podráždění, uchvacují vás touhy a chutě, bolí vás často hlava, nebo máte málo energie, je nejvyšší čas na očistu. Také však, když se cítíte dobře, protože právě v tuto chvíli nabízí příroda to “znovuzrození” naplno. Jarní čas je přítelem očisty a tak není jediný důvod váhat. 

 

Potřebujeme se čistit?

Také jste podlehli myšlence, že vás detoxikační kúra spasí, zbaví všech těžkostí a způsobí „znovuzrození“ ? Lepší je očekávání nemít...

Sledujte náše celotýdenní tématický plán zaměřený na očistu z různých úhlů pohledu. 

Dotek se tak stává ceněnou komoditou

Někdy se může přihodit, že vás zahřeje ruka ještě studenější než ta vaše, což je skoro nadpřirozeným důkazem, a přesto se to stane. Dotek může být zkrátka léčivý, i když je úplně nečekaný ...nové téma Jóga Dnes květen/ červen: Síla doteku aneb Zůstaňmě ve spojení.

Kurmásana (pozice želvy)

Bhagavadgíta uvádí: „Když může člověk stáhnout smysly od spojení s jinými předměty, stejně jako želva stahuje své končetiny z vnějšího nebezpečí, pak takový člověk putuje pevně na cestě moudrosti.“

Poslouchejte své vnitřní hodiny: Bude se vám žít lépe!

Jaro i pozdní jaro jsou obdobími, kdy se přirozeně začínáme probouzet po hutné zimě. Je to dané naším přirozeným vnitřním biorytmem. Pojďte se seznámit se svými vnitřními hodinami... NAVÍC! Od pondělí 2.5. celý týden a náš web na téma: Jaro, očista, detoxikace, omlazení, znovuzrození....

SOUTĚŽ a pozvánka na AKCI: 21.5. Tábor

Přinášíme vám pozvánku na akci 21.5. v Táboře. Odpovíte-li správně na otázku, co je to bakásana, můžete vyhrát 1 vstupenku v hodnotě 1100 Kč. Soutěž probíhá na našem facebooku.

Jógové studio v Praze - Studio Sedmé Nebe

Přijďte k nám na jógu...jsme blízko lesa, přehrady, ale i stanice metra. Sídlíme na Jižním městě a snažíme se být zde oázou klidu a pokoje. Jsme místem, kde najdete milé a kvalifikované lektory, mnoho stylů jógy, a hlavně příjemné rodinné prostředí.

Dostaňte se snadno do formy na léto

Toužíte se před létem dostat opět do formy? Odlehčit jídelníček, zhubnout přebytečná kila, zregenerovat se, dobýt se pozitivní energií? Toho všeho můžeš dosáhnout v oblíbené Fitshaker výzvě už za 60 dní. Kromě jógy v ní máte na výběr z více než 30 druhů cvičení.

Teen jóga

Exklusivně pro JÓGA DNES květen připravila Petra Špindlerová povídání a foto seriál o teenagerském věku. Petra dodává: "Po psychické stránce jim jóga pomáhá zvrátit dopad stresu a učí je stresové situace lépe zvládat". 

Dýchání a relaxace jdou ruku v ruce

Jóga je cestou k přirozenosti a lehkosti bytí, učí nás vědomému žití, koncentraci na přítomný okamžik a uvědomování si toho, jak, co a proč prožíváme. Tím vším nás provází věrný přítel jménem dech.