Jak cvičím jógu doma…odpovídá Katka Bílková

Pokud už mám čas pro sebe, tak se mi chce vždycky. Kdo to zná... když mu někdo děti pohlídá a má klid a chvíli času pro sebe, tak jistě souhlasí.

Má domácí jógová praxe - Dana Beierová

Disciplína je určitě potřebná, bez ní to nejde. To ale neznamená, že nad sebou držím bič a dávám si tresty, když se na podložku nedostanu.

Vitální žena a jóga

Pozvánka na akci: Co si představit pod pojmem vitální žena a co vlastně označuje pojem vitální jóga? Souhrnné vysvětlení těchto pojmů si pro vás připravila lektorka Simona Josefová.

Potměšilý host

Určitě se vám to také někdy stalo. Vzbudíte se uprostřed noci, hlavou se vám honí myšlenky jako o závod a vy ne a ne zabrat. Doporučené techniky „let go opravdu moc nefungují, obzvlášť v noci, když jste sami se sebou, což bývá popravdě ta největší výzva.

Jógové studio ve Frýdku Místku - Jóga pod věží

Pokud bude vaše cesta směřovat do Beskyd, neměli byste rozhodně minout toto jógové studio, které nabízí lekce denně, včetně víkendů.

Co je víc než dech?

Jóga a dech, dech a zdraví...to je odpovědnost každého z nás. Začneme-li sami pracovat a trénovat, je možné, že objevíme cestu, jak se cítit a být v pohodě a pečovat o své zdraví bez stáčení pozornosti k pomoci druhých. Stačí jen ...dýchat, dýchat a pracovat s pozorností. 

Ředkvičkový salát s mungem a jarní cibulkou

Skvělá lehká svačinka nebo příloha, kterou máte hotovou raz dva a je plná svěžích jarních surovin.V jednoduchosti je síla!

Desatero rad, jak efektivně neplýtvat potravinami

Plýtvání. To je něco, co je doslova poznávacím znamením mnoha lidí z vyspělých států. Naštěstí nám často už ale záleží na tom, kolik potravin opravdu potřebujeme, a ne kolik chtějí naše oči a náš chtíč. Milióny tun potravin ročně se vyhodí – bez užitku, jen tak, a velká část by jistě zvládla nasytit tam, kde je nedostatek.

Domácí jógová praxe Kateřiny Hilerové

Domácí jógová praxe - jak budovat disciplínu? Odpovídá lektorka jógy Kateřina Hilerová. 

Jóga a já: Martin Wagenknecht

Jóga rozhodně neodstranila všechny problémy z mého života. Ten se ani náhodou nepodobá permanentnímu plutí na růžovém obláčku v objetí andělů. Jóga mi dává schopnost nadhledu a možnost se na situace dívat z různých perspektiv.