Staňte se součástí zářijového vydání JÓGA DNES!

Naši milí čtenáři! Staňte se součástí zářijového vydání JÓGA DNES - tvořte a inspirujte ostatní.
  • Líbí se vám kout světa, kde se právě nacházíte?
  • Máte svou oblíbenou jógovou sestavu?

Jóga a já: Tomáš Strnad

Jóga pro mě znamená mnohé a pokaždé, když vstoupím na podložku, znamená pro mě něco jiného. Proto bych řekl, že je pro mne životním stylem, ale zároveň duchovní cestou i cvičením.

Ať je vaše léto spokojené!

Dovolme si spokojenost – téma našeho prázdninového vydáníse v začínajícím létě přímo nabízí… Je to čas, který bychom měli maximálně využít k dobití energie pro nadcházející podzim, a k tomu jsou spokojené flow vibrace přímo zásadní ingrediencí.

Sex, duchovní život a celibát ( 2. část)

Vždy se jedná o sex. Možná ne na první pohled při zkoumání spirituálních skupin. Ale když se ponoříte do hloubky odkryjete boj o moc nad životní energií, jinými slovy nad sexuální energií.

Začíná 5ti denní jógová výzva na Instagramu Jóga Dnes

Léto se blíží a my ho zahájíme 5 denní jógovou výzvou. Již v sobotu 2.7. můžete na instragramu v profilu @jogadnes nechat projevit svou tvořivost a hravost.

Třešňové smoothie

Smoothies patří mezi oblíbené dobroty hlavně během jara a léta. Právě vrcholí sezona třešní, které jsou nadupané vitamíny a minerály. Připravte si je letos kromě bublaniny také jako smoothie! Je netradiční, čistě rostlinné a dodá vám všechno, co potřebujete.

Mezinárodní den jógy Praha - pohledem Yoga Movement - Karlův most

Jak oslavit Mezinárodní den jógy a slunovrat zároveň? Proč ne na Karlově mostě; rozhovor s Adélou Porubskou, majitelkou jógového studia Yoga Movement na Smíchově.

Reportáž z Mezinárodního dne jógy Praha - Energy Studio

Teplý červnový podvečer, nádherné prostory zahrady ve Šternberském paláci v obklopení dalších historických památek pražského hradu. Dovedete si představit krásnější a příhodnější místo na oslavu Mezinárodního dne jógy a letního slunovratu?

Jóga jako přirozenost, v níž staženost nemá místo

Staženost do jógy nepatří. Zpevněný neznamená stažený. Když máte stažené břicho, nemůžete do něho dýchat. Stažené břicho vás nepustí do rotace ani do záklonu. Je třeba hledat přirozenost a rovnováhu. Sledovat, jak dech plyne a netlačit jej.

Ztišit mysl jógou na terase Schwarzenberského paláce

JIž v neděli 26.6. v 9.30 hodin si můžete přijít zacvičit jin&jang jógu s Václavem Krejčíkem na terasu Schwarzenberského paláce. V následujících termínech můžete začít mnoho známých a inspirativních lektorů jógy s okouzlujícím výhledem na Prahu a také se zúčastnit výstavy ZENGA - japonské zenové obrazy.