Těstoviny s chřestem a sušenými rajčaty

Chřest je bezesporu králem jarní zeleniny! Nevíte, jak ho chutně a zajímavě využít? Tak zkuste náš nový recept na super těstoviny, které se dají připravit na tisíc způsobů. Když je tentokrát doplníte chřestem, rajčaty a bylinkami, vznikne skvělý pokrm, který máte za pár minut na stole.

Uvolněte své fascie pomocí masážního pěnového válce

Cvičení na pěnovém masážním válci pomáhá snížit napětí ve fasciích a svalech, obnovení toku lymfy a krve do celého těla, odvádí toxiny, hydratuje klouby a svaly, snižuje zánět v těle, zlepšuje spánek a celkově zvyšuje flexibilitu. Fascie plní důležitou úlohu v držení těla pohromadě a ochraně před šířením infekcí v těle.

Jak ustát rozvolňování?

Poslední dny otevřely otázku rozvolňování protikoronavirových restrikcí. Většinou se na něj těšíme, u úzkostlivých jedinců něco takového ale může vzbudit obavy – nechce se jim z jejich „ulity“, cítí tlak a napadá je spousta otázek: Zda se začít vídat s lidmi, zda je to bezpečné, zda to po dlouhé izolaci zvládnou? Jak najít zlatý střed, jak s tím pomůže jóga, jak bojovat s úzkostí?

Pásek na jógu – malý „velký“ pomocník

Možná ho neznáte, možná jste o něm již slyšeli. Pásek na jógu je skvělý pomocník pro nás pro všechny.

Partnerská jóga

Vyzkoušejte veselé jógování v páru! Partnerská jóga učí rovnováze, respektu a rozvíjí důvěru i sílu spolupráce. Vybudujte důvěru se svým parťákem, a probuďte v sobě radost a nadšení ze společné praxe.

Klíčky – zázrak přírody plný vitamínů

V každém semínku je ukryta živoucí energie. K tomu, abychom tuto energii probudili k životu, stačí jen trocha naší péče. Získáme užitečný zdroj vitamínů, minerálů, proteinů i antioxidantů, zkrátka vše, co je pro rostlinku (ale i pro náš organismus) životně důležité. Naklíčená semínka mají detoxikační účinky, obsahují spoustu enzymů pro snadnější trávení a na rozdíl od luštěnin nenadýmají. Taková sklenice plná čerstvých klíčků v bio kvalitě z geneticky nemodifikovaných semen se v naší „jedovaté době“ stává opravdovým pokladem.

Postavte se stresu čelem!

A jak jinak než pomocí jógy! Jóga je skvělý způsob, jak se vypořádat s každodenním stresem a cítit se dobře. Stres nás oslabuje, trápí a rozptyluje. Často nás přivádí do situací, kdy spěcháme a nevíme, kde nám hlava stojí, následuje panika, obviňování a končí to explozí uvnitř naší hlavy. A tak to jde den co den.

Guru – kdo to je a kde jej nalézt?

Hledáme stále venku. Hledáme nové učitele, směry, tradice, své guruy. Avšak opravdový guru učí jedno: princip a sílu guru má každý v sobě aneb vnitřní chrám toho nejvyššího učitele – nás samotných.

Fazolová polévka s řapíkatým celerem

Sluníčko ještě tolik nehřeje, je tedy stále vhodná doba na skvělou a vydatnou polévku. Zkuste naši fazolovou plnou zeleniny a voňavého koření.

Probouzení aneb jógová jarní flow

Příroda se probouzí a... my s ní? Jsme vůbec probuzení?