Sportoviště se bouří proti nařízení vlády cvičit v rouškách

„Nabízíme lekci cvičení v roušce zdarma pro celý poradní tým vlády. Rychle by pochopil, že toto nařízení je absolutně nesmyslné. Pro cvičící to neznamená bezpečí, ale naopak – nejen obrovský diskomfort, ale především zdravotní rizika,“ reaguje na nařízení nosit při cvičení ve vnitřních prostorách povinně roušky, které má začít platit 3. prosince, kdy se Česko přesune do 3. stupně epidemické pohotovosti, Jana Havrdová, prezidentka České komory fitness.

Jak vybrat podložku na jógu – velký průvodce

Cítíte se trochu ztraceni ve chvíli, kdy se snažíte vybrat si novou podložku na jógu? Není divu, vyznat se v džungli nabízených podložek vyžaduje nějakou chvíli času pro pátrání. My vám to usnadníme, džunglí jsme již prošli za vás. Stačí pár minut čtení a dozvíte se vše, co potřebujete vědět o materiálech i jednotlivých podložkách.

Znáte základní pomůcky a vybavení na jógu?

Když se poprvé rozhodnete pro jógu, je těžké přesně vědět, co opravdu potřebujete koupit. Dnes již existuje velké množství vybavení, pomůcek a doplňků které patří ke cvičení jógy, takže je dobré znát vědět pár základních informací o nich. 

Imunita je důležitá pro každého, vsaďte na přírodní cestu!

Všude slýcháme, jak je důležité mít dobrou imunitu. Tušíme však, jak ji efektivně povzbudit, aby mohly fungovat přirozené samoléčicí schopnosti organismu? Zajisté je důležité zdravě jíst, hýbat se, nestresovat se… Pomoci však mohou také přírodní doplňky stravy.

Koupelové oleje a kniha Aromaterapie podle zvěrokruhu

Aromaterapeutická péče o tělo vychází z působení přírodních éterických olejů. Kromě přírodního základu, který je pro Nobilis Tilia samozřejmostí, má každý výrobek svoji unikátní vyladěnou složku vonných esencí. Záleží jen na vás, jaké účinky a jakou vůni si vyberete.

Tip na dárek: Set časopisů JÓGA DNES

V letošním roce jsme vydali celkem 6 vydání časopisu JÓGA DNES a k tomu celkem 3 JÓGA DNES SPECIÁLY. Nejste předplatiteli a rádi byste si přečetli v tištěné podobě vše z dílny redakce JD? Nebo byste rádi obdarovali našimi časopisy někoho blízkého? Objednejte si časopisy JÓGA DNES v kompletním setu a dopřejte sobě/někomu dalšímu porci čtení!

Fitness sektor v krizi: dvoutýdenní lockdown by ho mohl stát až 285 milionů korun!

Jóga je součástí sportovních center, jógových studií i mnoha životů těch, kteří jógu praktikují doma. Situace jógových center je vážná, a tak přinášíme zprávu Komory fitness ČR, která zastupuje právě jógová centra. 

Festival Evolution v září bude! Co si nenechat ujít?

Třetí víkend v září se na Výstavišti v Praze Holešovicích ponese v duchu zdravého životního stylu. Konat se zde totiž bude Festival Evolution, na kterém pořídíte nejen potraviny v bio kvalitě, přírodní kosmetiku a ekologické produkty, ale navíc zde načerpáte na jednom místě informace, ke kterým byste si jinak hledali složitě cestu.

Jak na akné s přírodní kosmetikou Argital

Vyřešte problémy s akné jednou provždy díky účinné italské přírodní kosmetice ARGITAL. Zelený jíl v kombinaci s čistými rostlinnými a esenciální oleji a výtažky z léčivých rostlin společně čistí a normalizují pokožku a navracejí jí její zdravou rovnováhu.

Připojte se k oslavám sahadža jógy!

18.7. proběhne v Průmyslovém paláci ve střední hlavní hale Festival 50/30 s bohatým programem, na který je zvána široká veřejnost. A protože je to oslava, vstupné se neplatí!