Staňte se instruktorem jógy s Power Yoga Akademií!

Může se zdát, že studovat kurz instruktora jógy je v současné době nemožné. Omezení kontaktů a setkávání se, nemožnost pobývat ve skupinách lidí... s Power Yoga Akademií to však zvládnete i nyní!

Nová romantická kolekce LOLË oslavuje přírodu i ženskost

Přeneste se aspoň virtuálně do rozkvetlých exotických zahrad a vychutnejte si atmosféru blankytného moře. Přesně tam vás zavede nová kolekce jaro/léto 2021 lifestyle a sportovního oblečení kanadské značky LOLË, která si v České republice díky své kvalitě, neotřelému designu a funkčnosti stále více získává srdce svých zákazníků.

Online workshop s Vaškem Krejčíkem: Vše pro domácí jógovou praxi

Tápete v tom, jak dýchat během jógové praxe? Jste na rozpacích s prováděním pozic a cílem... jak je správně cvičit? Chcete začít meditovat? On-line workshop Vše pro domácí praxi vás provede zákoutími jógy. Průvodcem bude Václav Krejčík. A kdy? Už tuto sobotu!

Knižní novinka: ŽIJTE JÓGU 2 — hledání harmonie

Už v pondělí 1. 3. vychází horká knižní novinka Václava Krejčíka nazvaná Žijte jógu 2 s podtitulem hledání harmonie. Co na stránkách této jógové publikace s originálním konceptem můžeme čekat? 

Distanční výuka Power Yoga Akademie

Během roku 2020 jsme si vyzkoušeli, že distanční výuka kurzů základních i nadstavbových funguje a v současné době je efektivním nástrojem vzdělávání. Přečtěte si více o aktuální nabídce kurzů Power Yoga Akademie.

Předávejte lidem inspiraci jako instruktor jógy

Trávíte na své podložce spoustu času a chcete józe porozumět hlouběji? Rádi byste kouzelným spojením duše a těla inspirovali další lidi? Pak jste už určitě přemýšleli nad tím, že byste se vrhli cestou instruktora jógy. Jak se jím můžete stát a co tím získáte?

On-line jóga workshop víkend se Zuzkou Klingrovou

„Jak praktikovat jógu bezpečně – hlubší poznání jógových pozic a pranajámy“
Nemůžeme se zatím potkávat osobně. Bohužel. Nabízíme vám proto On-line jóga workshop víkend se Zuzkou Klingrovou, který se uskuteční 15.–17. 1. 2021 jako náhrada za jóga workshop víkend v Resortu Svatá Kateřina.

Výzva #klikzafairplay.cz – podpořte nás chaturangou!

Společně meditovat nemůžeme, ale na půlnoční se sejít lidé mohou. Podle toho, kdo u kormidla je, se mění i zákazy a povolenky. Je čas SE OZVAT a projevit svůj názor. Přijímáme výzvu KLIK ZA FAIR PLAY a prosíme vás, pomozte. Možnosti jsou následující.

Podpořte své jógové studio: KLIK ZA FAIR PLAY

Nemůžete na jógu? Chybí vám prostředí vašeho oblíbeného studia? Podpořte sportovní sektor! Iniciativa KLIK ZA FAIR PLAY vznikla na základě nesouhlasu s vládními opatřeními provedenými ve sportovním sektoru. Opakovaně (již potřetí) není v důsledku pandemických opatření umožněna většina sportovních aktivit, a to nejen rekreačních. 

Staňte se instruktorem jógy v pohodlí domova

Období, ve kterém se právě nacházíme, je pro všechny náročné a zcela narušující komfortní zónu. Učíme se žít nově a jinak, s odlišným přístupem k mnoha skutečnostem. Doba s sebou nicméně přináší i nové možnosti, na které lze pohlížet jako na nové začátky, šance a příležitosti plnit si své sny.