O životě s jógou ... Kateřina Lukášová

S články Katky Lukášové se můžete pravidelně setkávat na webu i v časopise Jóga DNES. Jak se jí dotkla jóga a co pro ní znamená?

O životě s jógou...Karolína Racková

"Jóga má hodně co nabídnout a jsou si toho vědomy i komerční společnosti, které téma jógy využívají pro své marketingové a obchodní účely – jóga je vysoce estetická...."

V lese nacházím sílu, tvůrčí invenci i očistu mysli

Vaška Krejčíka znám osobně téměř dvacet let a proto vím, že za tu dobu ušel neuvěřitelně dlouhou cestu, jak v rámci svého profesního rozvoje a směřování, tak i sám o sobě. Je pro mne jako člověk i lektor velkou inspirací, a proto jsem uvítala možnost se ho zeptat na pár otázek, které určitě zajímají nejen mne. Kde on sám čerpá podněty, co ho nabíjí a motivuje a proč jsou pro něj v životě tak důležité rituály?

O životě s jógou..Ruth Lauer Manenti

Dnes trochu nezvykle - anglicko-český rozhovor s Ruth Lauer Manenti, která je jedním z hlavních hostů YOGA & DANCE Spring Festival Ostrava, který se koná 27.4.-30.4. v Ostravě.

O životě s jógou...Marcela Martínková

"Jóga mě vede do mého nitra, osvobozuje z kontroly ega a probouzí krásnou energii ohně. Ten oheň zažehává vášeň pro život, zvětšuje sílu tvořit život, takový, jaký ho chci mít, a spaluje role oběti a chudinky..."

O životě s jógou....Hana Seifrtová

"Věřím, že jóga nám dává něco jako návod, kterého když se alespoň z malé části držíme, jsme ve svém těle a mysli mnohem spokojenější a vyrovnanější."

O životě s jógou....Dita Lyner

Dnes vám představujeme autorku textů a zároveň lektorkou kundaliní jógy Ditu Lyner. Již v pondělí se můžete těšit na článek o kundaliní józe a hned v úterý se rozběhne seriál videí na on-line videotéce Jóga Virtual!

O životě s jógou...Karin Dimitrovova

...Žádné jiné cvičení takový pohled na tělo nenabízí. Pevně věřím v to, že mysl a tělo je jeden subjekt, a když se chceme léčit, nemůžeme léčit jedno bez druhého....

O životě s jógou...Dana Macková

Naivně jsem si dřív myslela, že je to pouze pasivní protahování a nic se při ní neděje, což mělo souvislost s tím, že jsem necítila ani sama sebe. Teprve následně mi došlo (a stále dochází), jak geniální systém jóga je, který vlastně nekončí „dřinou“ na podložce a jak každý z nás si v něm může najít něco svého....

Má první jóga...Ondřej Lunga

Pokud se mám rozepsat o své první lekci jógy, zklamu vás. Skoro nic si nepamatuji. Takže je těžké podat nějaký názor či zkušenost. Nad čím jsem schopen se spíše zamyslet, je začlenění jógy a její postavení, co mi přináší do mého řekněme pohybového života.