Má první jóga...Václav Krejčík

Po první lekci jsem se zamiloval. Věděl jsem, že toto mé tělo potřebuje. Přestal jsem chodit do fitka, postupně skončil s aerobikem a jen občas popoběhl....

Má první jóga...Alena Vejříková

Vzpomínka na moji první lekci jógy je lehce zahalena mlhavým oparem, neboť je to asi 17 let. Tehdy bylo čerstvě otevřeno na Smíchově sportovní centrum FactoryPro.

Má první jóga.... Markéta Faustová

Učím se stále něco nového, pořád jsem na cestě. Cvičím šest dní v týdnu, hledám, zkoumám, bavím se sama sebou, těším se z malých nalezených pokladů, z malých zázraků – aha efektů...

Má první jóga...Veronika Ševčíková

Moja prvá hoodina jógy: “Londýn, September 2007, Mysore class of Ashtanga yoga. “

Má první jóga .....Jakub Šamberger

Jakub praktikuje powerjógu více jak 15 let. Začal v Americe a po přemístění se do Česka ji začal cvičit i zde. Je pohodový a inspiruje mnohé svou energií a klidem. I on bude vést lekci v Luhačovicích 6.8. 

Má první jóga - Radka Pekelská

"Zhruba před 10 lety se můj život začal zásadně měnit… objevila jsem totiž „kouzlo jógy“. Pamatuji si svoji první hodinu jógy v životě. Původně jsem se šla po nějaké party vypotit na lekci funky aerobiku, ale spletla jsem si den a v rozvrhu byla jiná lekce...."

Má první jóga...Dagmar Volfová

"No, časy se mění a změnil se i můj pohled na jógu a její pomalost. Ale chvíli to trvalo. Jako mnoho dalších jógových příznivců i já mám pocit, že si mě jóga zavolala (a já ji)..."

O životě s jógou...Iveta Komárová

"Jóga je všude kolem mne a stále se mnou. Nejlepší kámoška, na kterou ani můj muž nežárlí. Jógu totiž praktikuje taky. Takže i naše společné večery jsou plné jógy…"

O životě a józe....Markéta Havrdlandová

„Jóga je jako nejlepší přítel – umí uklidnit i povzbudit,“ říká dlouholetá instruktorka jógy a vyznavačka zdravého životního stylu Markéta Havrlandová.

O životě s jógou....Hanka Luhanová

Myslím, že nejdůležitější je naučit se porozumět sám sobě a přijít no to, co mi nejvíce vyhovuje. Každý jsme jiný, ať už jde o instruktory nebo klienty.