O životě s jógou ....Katrin Köhler

Připadá mi, že se jóga stala za poslední léta modním trendem. Proč ne? Když pomůže lidem více si uvědomovat tělo a uvolnit mysl má to smysl.

O životě a józe s autorkou JD ........Olga Remešová

Olga připravuje pro časopis i web texty, zabývajcí se náboženstvím a jógou. Křesťanství, hinduismus, buddhismus, sufismus, islám...to vše v seriálu JÓGA DNES. 

O životě a józe ....Radka Crhonková

Jóga nemá žádné limity a může jí dělat kdokoliv a kdekoliv bez ohledu na věk, zdravotní stav, aj. Člověk pozná sám sebe a najednou vidí ty pozitivní změny. Asi to nejlépe vystihuje věta: jóga není o tom, dotknout se palců u nohou, ale o tom, co zažijete cestou dolů. 

 

O životě s jógou.....Nina Menkynová

To, čo som postupne v praktikovaní jógy našla a čo ma už nepustilo, je spojenie presnosti a vyladenosti pohybov a ich zmysluplnosti.To, že je možné to robiť dynamicky, postaviť to na práci s dychom a aj mysľou je niečo, od čoho sa neodchádza.

O životě s jógou....Pavel Hub

Každý den cvičím minimálně pozdravy slunci. Ať už mě v ten den čeká jakkoliv náročný program, když docvičím, je to jako by všechny ty situce, čekající na vyřešení, ustoupily do pozadí a já mám před sebou čistou rovnou cestu a všechny problémy jsou tak nějak menší.

O životě s jógou - Naďa Harenčáková

Jóga má mnoho přístupů a krásné na ní je, že ani jeden není špatný. Terapeuticky praktikované ásany se zaměřením na zdravý jógový pohyb naplňují lekce powerjóga terapie a jemné jógy Nadi Harenčákové. 

O životě s jógou.....Jakub Šamberger

Přirozený, usměvavý a milý je Jakub Šamberger i jeho jóga. Powerjóga a jóga pro zdravá záda v jeho provedení mají v sobě přidané slunce. Nechte se rozzářit i vy.

O životě s jógou .....Monika Rišková

Kedˇ ma kamarátka volala na jogu, moja odpoveď bola " joga, to nie je nič pre mňa, je to veľmi pomalé" to bola moja prvá reakcia na hodiny jogy.

O životě s jógou......Lenka Knag (Śivā)

Žiju s manželem a dvouletým synem střídavě v NY a v Ostravě, ten kontrast mi přijde úžasný. V posledních letech se hodně vracívám do rodné Ostravy, kde jsem založila před pěti lety první jógové studio Pranava a jednou ročně mě tu zavanou povinnosti k mému dalšímu dítku, festivalu jógy, který letos oslavil 4. narozeniny.

O životě s jógou ......Naděžda Brzobohatá

Moje role tady a teď je být otevřená novým věcem, učit se, prohlubovat soucítění a porozumění, a pracovat na vylepšování vztahů.