O životě a józe .....Apolena Mortensen Tůmová

Každý máme své těžké chvíle, svádíme boje se sebou, s vlastními myšlenkami či s okolnostmi a jógová praxe (zejména inspirace v jógové filosofii, relaxačních a meditačních technikách) umožňuje určitou „lehkost bytí“. Jóga činí život snadnějším.

O životě s jógou .....Katka Bílková

Lektorka Energy Studií Praha, natáčí videa pro www.jogavirtual.cz a již 14 let se pohybuje ve světě jógy. Její lekce jsou plné radosti, volnosti, plynutí, sily a volnosti současně. 

Lektor Reebok Yoga Sensation 2015.

O životě s jógou.....Marek Petráček

Zprvu mě přitahovala dynamika a kontrola v přechodech, náročné pozice… Dnes mě přitahuje porozumění vlastnímu tělu, mysli, možnost realizovat svůj potenciál.

Poindická zpověď

Václav Krejčík si s námi povídal o józe, on-line kurzech jógy na www.jogavirtual.cz, cestování, nové knize a dvd a také o životním stylu po jeho návratu z cest za poznáním, učení se a relaxací.

O životě s jógou.....Nikol Maio

Jóga mi pomáhá vyrovnat se s okolními situacemi a čistit mé tělo, aby v něm co nejméně zůstávala fyzická „traumata“ našich novodobých městských džunglí.

O životě s jógou.......Elena Pacholetová

Jóga může nabídnout nejvíce tehdy, když člověk nic neočekává a „jen“ přijímá to, co k němu skrze ni přichází.

O životě s jógou......Radka Janáková

Docela často říkám  „v józe jsem se našla“, našla jsem v ní takové naplnění života, jako v žádné jiné činnosti. Když jsem se dostala do jakékoliv krize, vždy mne z toho dostala jóga, tzn. nejen cvičení, ale především lidé, kteří na moje lekce jógy chodí, od kterých cítím velikou podporu a cítím lásku.

O životě s jógou .....Romana Klášterecká

Moje cesta k józe šla přirozeným vývojem. Dlouho jsem vedla lekce aerobiku a step aerobiku a postupně jsem začala hledat fyzickou aktivitu, kterou bych tělo protáhla. Na klasickou jógu jsem v té době připravena nebyla.

Jan Potměšil: Vítej slunce, vlij se do mých žil. Je čas, abych žil.

Herec Jan Potměšil byl miláček divaček. Mladý, talentovaný. Sklízel jeden úspěch za druhým. V jeden moment se ale jeho život otočil o tři sta šedesát stupňů. Po závažné nehodě v autě bojoval tři měsíce v bezvědomí o život.

O životě a józe .....Filip Klieštik

Pokud člověk poslouchá své tělo, tak si nemyslím, že hrozí výrazné zdravotní riziko. Co se týče vztahů, je možné, že se pročistí okolí.  To vlastně není žádné riziko, ale spíše benefit ☺. A dalším „rizikem“ může být, že se člověku změní život na ruby ☺.