Silent jóga

Silent jóga je nový styl jógy a zároveň holistický systém, který posouvá běžnou jógovou praxi směrem k výjimečnému zážitku, ten propojuje harmonii mezi dechem, pohybem a hudbou. Díky zázračným sluchátkům, které se při těchto lekcích používají, dochází k rychlejšímu souladu mysli, těla i ducha. Člověk se mnohem lépe uvolní a dosahuje silnějšího prožitku.

Osobnostní typy a jóga

Používáte raději intelekt pro pochopení životních situací a souvislostí, nebo je pro vás určující intuice? Jste člověk citově založený, až se vám z toho dělá úzko, nebo berete věci, tak jak běží? Každý z nás je jiný a každému tak může vyhovovat odlišný jógový přístup.

Jóga s koňmi

Pokud si myslíte, že cvičení jógy musí být vždy pouze o jógové podložce, není to tak úplně pravda. Jóga sice mění svět, ale i svět má velký vliv na to, jakými směry se jóga může ubírat a ubírá.

 

Partnerská jóga, jóga která může vylepšit vztah

Kdy jindy vyživit srdce a duši vzájemnou intimitou partnerství skrze partnerskou jógu než v únoru? V měsíci, který po lásce lační každým douškem!

 

Spirální jóga napomáhá od bolestí

Spirální jóga uplatňuje poznatky z kineziologie a anatomie člověka - je to individuální přístup, který se může stát kompenzací nebo doplňkem sportu či samotným jógovým přístupem.

Ájurjóga

Cílem ajurjógy je upravit stav organismu tak, aby byl v rovnováze, aby byl vyčištěn od toxinů, aby mohl volně dýchat, měl průchodné cesty pro vyloučení všeho odpadu...

Aqua jóga na Islandu

Po celá staletí je Islanďanům dobře známo, že teplá voda změkčuje svaly a klouby a činí tělo pružnější. Proto není žádným překvapením, že jóga ve vodě se stala velmi populární, protože spojuje nově nalezenou východní praxi a je jedním z nejvíce zakořeněných kulturních prvků Islandu.

Kouzlo hormonální jógy

Každá z nás se čas od času potýká s hormonálními výkyvy. Jednoduchou metodu, jak je dostat zpátky do rovnováhy, vytvořila Jihoameričanka Dinah Rodrigues. Spočívá v sestavě tří jednoduchých cviků, které zvládne i úplná začátečnice.

Párová jóga

Když jsme před pár lety s mojí kamarádkou a jógovou parťačkou Marcelkou organizovaly svůj první víkend s jógou pro několik přátel, chtěly jsme ho něčím ozvláštnit a první, co nás napadlo, bylo, že na odlehčení a pobavení zařadíme jednu lekci jógy ve dvojici.

Jóga pod severním polárním kruhem

Island... Pozdní východ slunce v zimním období, denní světlo dvacet čtyři hodin denně v létě, stejně tak každodenní pracovní neměnnost mi bere sílu. Nedokážu se soustředit, něco postrádám....