Začněte jógu s on-line kurzem pro začátečníky

Začít s jógou je tak snadné. V on-line době si můžete dopřát cvičení jógy ve svém obýváku. Nabízíme vám on-line kurz jógy pro začátečníky s Václavem Krejčíkem a hosty. Kurz lze zakoupit samostatně, nebo předplatitelé JD budou mohou kurz využívat zdarma.

Nadílka jógových videí

JÓGA VIRTUAL.CZ je vaše domácí jógové studio, které šetří čas, umožňuje vám cvičit v pohodlí a klidu domova. S videi můžete cvičit nebo praktikovat pránájámu, relaxační a meditační techniky, dozvědět se více o józe a filosofickém základu jógy. Nechte se inspirovat k domácí praxi jógy, svého soukromého učitele budete mít stále s sebou.

Jógový zvyk je špatná košile

V kurzu jógy pro začátečníky se trochu “vykolejíte” a také ve vtipném komentáři pobavíte. Vše, co jste se naučili, obměníte a vstoupíte do trochu jiné trvorby lekce jógy.

Veřejné natáčení 10. lekce kurzu jógy pro začátečníky

Baví vás jóga? Vyzkoušeli jste kurz jógy pro začátečníky na www.jogavirtual.cz? Chcete si zdarma zacvičit lekci jógy s Václavem Krejčíkem? Zveme vás na veřejné natáčení jógové lekce. 

Vědomá pozornost a střed těla

Vědomá práce se středem těla, je důležitou součástí každé lekce jógy, ať má kvalitu relaxační, nebo dynamickou. Na ovládání středu těla závisí správné držení těla, vhodné zabezpečení především bederní páteře, stejně jako trávení a vylučování.

Rychlost a jóga...

Spojením dechu a pohybu dohromady vzniká dynamika lekce. Nejedná se o rychlost, ale efektivní spojení plynulého dechu a v něm se rozvíjí pozice. Přes ovlivňování těla se vydáváte ke kultivaci mysli.

Jógová praxe, a to je všechno?

V úplném významu slova jóga je však ásanová praxe pouhou součástí celého systému zvaného jóga. Systém je tvořený osmistupni tvz. pataňdžaliho systému jógy, který jógový adept praktikuje nejenom na podložkách, ale i mimo ně.

V začátku si jógu cíleně plánujte!

Začínáte s jógou a ještě nejste tak zcela kámoši? Jóga vám dělá dobře, ale máte problém v pravidelnosti? Václav Krejčík vám poradí, jak by to řešil on. 

VIdea jóga pro začátečníky (Slovensko, Publero.com)

Také jste se těšili na on-line video kurz jógy pro začátečníky? Prostě šotek se vloudil a my se vám omlouváme. Nyní jsou již technikálie vyřešeny. 

Okénko do on-line jógy (co třeba?)

Kurz jógy pro začátečníky začne na www.jogavirtual.cz již zítra, to je 1.10. Můžete začít cvičit v rámci on-line kurzu během 10 lekcí jógy, nechat se inspirovat mnoha jógovými tipy a doporučeními.