PROMOVIDEO: DVD Jógová terapie a CD Jóga nidra

Po delší době vychází reedice úspěšného DVD Jógová terapie s unikátním záznamem na CD Jóga nidra. 
 

Jóga Virtual šetří váš čas

Máte svého jógové studio daleko? Nestíháte pravidelně navštěvovat své oblíbené lekce jógy a nebo šetříte svůj čas a nechcete jej ztrácet přejezdy po městě?

On-line kurz jógy od 12.1. s vedením!

Od 12.1.2017 se můžete přihlásit do kurzu jógy pro začátečníky a konzultovat své začátky s autorem. Přihlaste se právě 12.1. a každý čtvrtek vám přijde nová lekce kurzu jógy pro začátečníky. 

Rychlá terapie zádům neuleví

Záda jsou jedním z nejvíce zatížených částí našeho těla a je třeba o ně pečovat, nejlépe preventivně. Využijtenového on-line kurzu Jóga pro zdravá záda na Jóga Virtual, který startuje již DNES a pečujte o svá záda pravidelným cvičením podle videí.

Jógová terapie v HD kvalitě ke stažení na Jóga Virtual

Exklusivní program Jógová terapie nyní ve verzi DVD HD k zakoupení a stažení na www.jogavirtual.cz.

Jóga pro zdravá záda (on-line kurz jógy, 10 dílů)

Po roce vám opět přinášíme nový on-line kurz jógy, tentokrát zaměřený na zdravá záda! Kurz začíná 22.9. a zde jsou k němu základní informace.

Nová letní videa startují!

Jako dárek pro všechny předplatitele jsme na www.jogavirtual.cz připravili nová jógová videa, která se rozebíhají již dnes!

Kdykoliv a kdekoliv s jógovými videi z on-line TV JOGAVIRTUAL.CZ

Nová grafika, nová videa, nová inspirace a hlavně nový on-line kurz jógy - Jóga pro zdravá záda s V. Krejčíkem a J. Šambergerem!

Jógová videa s jarním nábojem

Největší on-line videotéka jógových videí rozšiřuje spektrum od 25.4.o 9 nových videí jógy, které se natáčely v pražském Bindu Yoga studiu. Čakra jóga, vinyasa jóga ve stylu Strala yoga, jinová jóga, jóga na podporu lymfy, nebo zmírnění PMS syndromu jsou nová videa na virutualu. 

Domácí jógové studio JÓGAVIRTUAL.CZ jarně!

Jarní závan videí v on-line jógovém studiu vstoupí do vašich domovů v březnu. Pro vaši pohodu a domácí jógovou praxi přináší jogavirtual.cz mnoho zajímavých nových videí.