Vesmírný vysavač aneb když cítím, že je toho moc

Je důležité umět si udělat čas na odpočinek. Volně dýchat. Zastavit se a mít chvilku pro sebe. Až budete cítit, že jste zahlcení věcmi a informacemi, zapněte vesmírný vysavač...

Feng-šuej recepty pro zeleň u vás doma

Kvetu. Kveteš. Kveteme. Květen. Tento měsíc rozkveťte. Vy i váš domov. Rostliny vnáší do domovů život a v místnostech se zelení lépe proudí energie. Následující recepty se vyplatí vařit doma co nejčastěji. Vděčné vám za ně budou nejen vaše zelené krásky v květináči!

Jak se neutopit v domácí korona ponorce

Několik nápadů z dílny Olgy Buškové na téma, jak se nezbláznit v době koronavirové...

Nebojte se domácích kostlivců

A je to tady! Stará zašedlá zima je pryč a konečně se začínají dít nové věci. Začíná se probouzet jiný cyklus roku. Jaro postupně vystrkuje zelené lístky z hlíny a příroda se probouzí ze spánku, aby mohla vyrašit, vykvést a rozpučet všechnu svoji energii tohoto roku. Jak rozproudit jarní energii uvnitř domova?

Několik tipů, jak poděkovat domovu za vztah, který spolu máte

Dneska klepe na dveře Valentýn. Oslavte tento svátek se svým prostorem, který s vámi každý večer usíná, zná vás ve vytahaném triku i elegantním obleku, rozcuchané i načesané.

10 důvodů, proč se těšit na rok 2020

Otevřete svoji spíž nápadů, které budete realizovat. Zabydlet ve svém životě řád a systém bude možná velkou výzvou, ale tento rok to žádá...To a další tipy od Olgy Buškové!

Oblečte domov do vánočního kabátu

Patříte mezi lidi, co se bojí otevřít dveře, protože tuší, že za nimi budou Vánoce?Připravila jsem pro vás několik tipů, jak si tyto dny udělat na pohodu...

Listopad – pusťte vše, co už vám nepatří

Listopad je měsíc, kdy padají listy, aby na jaře zase znovu vyrostly. Udělejte si malou revizi v sobě. Pusťte vše, co už vám nepatří, jako to dělá příroda. Na jaře zase budete mít sílu a chuť pustit se do něčeho nového, tak jak to dělají stromy. Je to každoroční cyklus, který se opakuje pořád dokola.

Jak zvýšit imunitu domova?

Nebudete možná věřit, ale i domov může onemocnět, protože je to vašedruhé tělo. Je úžasné, na co všechno vás dokáže upozornit zdraví nebo pocity.

Co o vás prozradí vaše zrcadlo?

Co je za zrcadlem nebo uvnitř něj, to nikdo neví. Většinou se jedná o naše myšlenky, které vytvářejí představu nějaké brány nebo jiného světa. Je to iluze, přání nebo obava z neznáma. Jako let do vesmíru, bez šance na návrat.