Dětský pokoj aneb podpořte talenty svých dětí

Výběr věcí v pokoji je něco, co k dítěti patří, tříbí se tak jeho charakter a roste kreativita. V dětském pokoji se tvoří energie a dítě si na ni zvyká. Energie roste zároveň s ním. Myslím si, že pokud vznikne pěkný a pozitivní vztah mezi pokojem a dítětem, dochází k viditelnému psychickému a fyzickému růstu.

Jsme nejlepší uklízeči svého života

Pořád uklízíme. Ať to jsou věci ve skříni, nebo vztahy. Uklízíme doma, uklízíme v autě, na zahradě, v práci. Uklízíme všude, kde je nepořádek, který nám vadí. Stejně tak uklízíme ve svém životě, ve své hlavě a ve vztazích....

Hlava je ten nejdůležitější pokoj, o který je dobré pečovat

V životě můžeme vyměnit byt, změnit město, ale ze svého těla se jen tak neodstěhujeme. Je naše, a dokonce na celý život. S hlavou je to stejné jako s domovem. Úklid dělá divy.

Rostliny vám ukazují, jak pečujete o své vztahy

Rostliny jsou zrcadlem vašich vztahů, jak se o lidi kolem staráte nebo nestaráte.Pokud máte doma rostliny přelité a jejich kořeny uhnívají, tak můžete své okolí dusit přílišnou péčí. Zvolněte a dejte lidem kolem sebe svobodu! Naopak pokud jsou listy uvadlé a zemina je suchá, tak se o lidi ve svém okolí nezajímáte, nevěnujete jim péči.

Ingredience: SVĚTLO – záře, co má tmu pod kontrolou

Každý domov miluje dostatek světla. Světlo je energie. Je velmi důležitou ingrediencí pro útulné bydlení. Prostředí má velký vliv na vaši náladu a celkové životní nastavení. Množství a kvalita světla jsou hlavním faktorem, který tuto náladu určuje. Světlem dokážete také navodit pocit volnosti.

Homo Sapiens – nejdůležitější domácí ingredience

Domov je jako talíř, záleží jen na vás, co si na něj dáte. Navařte si doma útulno. Kuchaři jste vy. A všechny potřebné ingredience najdete doma. S chutí pojďme na věc.