Chcete doma více romantiky? Nastěhujte si do vázy květiny

Květinami můžete v prostoru posílit romantiku, krásu a něhu. Velká kytice barevných květů bude tím, čeho si v místnosti všimnete nejdříve. Květ. Ten květ. Květen.

5 nápadů, jak probudit jaro v bytě

I když zima nechce stále odejít a opětovně na nás sype vločky, tak posílám inspiraci, jak si doma zabydlet jaro a nechat svůj interiér vykvést.

Jakou barvou mluví váš domov?

Věděli jste, že při vstupu do jakékoli místnosti si jako první všímáme barev? Až teprve potom tvarů, materiálů, vůní. Síla barev ovlivňuje naši náladu v místnosti. Nervový systém člověka reaguje na barvy silně.

Jak a proč si nastěhovat domů rostliny?

Rostliny jsou živoucí objekty, které vnáší do domovů život a růst. V místnostech se zelení lépe proudí energie. Ujistěte se, aby byly zdravé a správně zalévané. Živé rostliny disponují větší vitální silou než rostliny suché, které svůj život již ukončily.

5 účinných způsobů, jak probudit domácí útulno zcela zdarma

Vyzkoušejte některý z těchto tipů, dříve než zešedivíte. Uvidíte, kolik ušetříte času během týdne.

Listopad – Začtěte se do svého domova

Představte si, že váš domov je kniha. Jaký příběh vypráví?

Jak zkrotit nepořádek s lehkostí

Nebaví vás uklízet? Vždy hledáte jinou činnost, která vás odvede od úklidu? Nabízím pět tipů, jak s úklidem nebojovat, ale hravě si poradit.

Oblečte svůj domov do podzimního kabátu

Říká se, že září je máj podzimu. Léto vašemu domovu slušelo, ale podzim jej může ještě více rozsvítit do barev. Proto jsem pro vás připravila několik tipů, jak si tyto dny užít a podzim pozvat k sobě domů na návštěvu.

Jaký vztah máte se svým domovem?

Napadlo vás někdy se podívat, jaký vztah máte se svým domovem? Je to skutečná láska, nebo spíš sňatek z rozumu? Myslíte, že vás váš domov miluje? Milujete ho vy? Opatrujte ho, protože tento milostný vztah je pro vás velmi důležitý.

Vezměte sami sebe na dovolenou

Dovolená je pracovní volno v zaměstnání, ale také čas relaxace těla a vyčištění hlavy od každodennosti. Dovolená je hlavně velmi důležitá pro posílení organismu a zdraví.