Vybavte si domov na jógu

Zařiďte si svůj domov jako jógové studio a mějte po ruce všechny pomůcky na jógu, kterými můžete svou pravidelnou praxi posunout zase o něco dále. Docílíte správného postavení těla v ásanách, prohloubení protažení těla či si užijete pohodlnější závěrečnou relaxaci a domácí meditaci.

9 tipů na vánoční dárky pro jogíny

Díky tomu, že je dnes v Česku jóga tak populární objevují se na trhu neustále skvělé nové věci, kterými můžete potěšit lidi cvičící jógu. Inspirujte se našimi nápady na dárky pro jogíny.

Přejděte na zelenou. Dejte šanci spirulině!

Zelené potraviny lákají lidstvo již od nepaměti. Asociujeme si je se zdravým životním stylem, detoxem a mládím. Jednou z těchto potravin je i řasa spirulina, která je známá pro svůj vysoký obsah bílkovin a imunitu podporující účinky a nejčastěji ji seženete ve formě tablet. Nyní však na český trh přichází první nápoj s čerstvou spirulinou, který s sebou nese benefitů mnohem více.

Kalendář akcí na www.jogadnes.cz je zdarma!

Pořádáte online workshopy, semináře, nebo jim podobné akce? Plánujete jógové zájezdy nebo retreaty? Využijte možnost sdílet informace o těchto akcích na www.jogadnes.cz, aby se o nich dozvědělo co nejvíce lidí! Vybrané akce otiskneme v listopadovém čísle JÓGA DNES v nové rubrice Kam za jógou.

Přijďte si zharmonizovat tělo i duši na Festival Evolution

Současný životní styl se vyznačuje mnoha extrémy. V každodenním koloběhu se občas zapomeneme zastavit, a když už se tak stane, nestačíme se divit, kam jsme se dostali. Tak schválně, máte čas sami na sebe, umíte si odpočinout a přemýšlet o tom, co vás naplňuje? Utřídit si myšlenky můžete přijít na Festival Evolution, který proběhne o víkendu 17. - 19. září na Výstavišti v Praze Holešovicích.

Jsme plnoletí – Energy Studio slaví 18. narozeniny!

V srdci Prahy, s otiskem její historie a v realitě moderního života, s jógovým nádechem a výdechem objevíte krásu. Otevřete se vitalitě, dobré náladě, získáte nebo zlepšíte kondici, bavíte se – to vše ve společnosti jógy, powerjógy, dechu a meditace. Jógové Energy Studio HOME je pro všechny bez rozdílu, s chutí pracovat na sobě a rozvíjet své možnosti i schopnosti. Ženy, muži, těhotné, senioři, vyladění, vystresovaní, v neklidu – pro všechny je jóga a v ní lze najít právě to, co hledáte: psychickou pohodu, dobrou odolnost a kondici, pěknou postavu, kvalitní dech, regeneraci a pocit: já jsem, mám sílu a chuť jít vpřed! 

Dejte svá střeva do pořádku

Střevní mikrobiom je velmi důležitou částí každého z nás. Zásadně totiž ovlivňuje nejenom imunitu, ale také nervový i hormonální systém. Právě proto, je pro naše zdraví zásadní, aby byl mikrobiom vyvážený. Velmi důležitá je pro střeva samozřejmě strava, dostatek ovoce, zeleniny a dalších potravin bohatých na vlákninu. Další cestou je vsadit na vhodné doplňky stravy, které pomohou střevu zbavit se nežádoucích látek.

VIVOBAREFOOT – nejpohodlnější boty na světě

S 26 kostmi, více než 100 svaly, vazy a šlachami a 200 000 nervovými zakončeními je lidské chodidlo mistrovským dílem matky přírody. K pohybu proto nepotřebuje silnou neforemnou podrážku s tlumičem a dalšími „marketingovými vychytávkami“.

Uvolněte své fascie pomocí masážního pěnového válce

Cvičení na pěnovém masážním válci pomáhá snížit napětí ve fasciích a svalech, obnovení toku lymfy a krve do celého těla, odvádí toxiny, hydratuje klouby a svaly, snižuje zánět v těle, zlepšuje spánek a celkově zvyšuje flexibilitu. Fascie plní důležitou úlohu v držení těla pohromadě a ochraně před šířením infekcí v těle.