Vědomá relaxace

Se slovem relaxace přichází úleva. Pod pojmem relaxace si můžeme představit dlouhý výdech...

Uvolněte se během dne: kdykoliv a kdekoliv

Někdy je těžké nezabřednout do koloběhu pracovních povinností, které plní naše všední dny. Nadhled potřebný pro jejich zvládnutí dodá jóga společně s uvědoměním si neměnnosti věčného plynutí.

Chill na podložce…

Vstupte proto toto léto na svou podložku s větší lehkostí a vyrovnaností, a zpomalte tempo pohybu těla, abyste vytvořili osvěžující a revitalizační praxi.

Jednoduché tipy, jak beze stresu vykročit do nového roku

Vánoční svátky byly balzámem pro duši a pro tělo. Cítíte se znovunabytí energií a pohodou? Víme, jak si to udržet co nejdéle!

Na co se zaměřit ve své praxi, abychom vánoční čas přežili v klidu?

Během svátků se mění naše přirozené rytmy. Vnitřní půda našeho já se snaží aklimatizovat na to, že nebudeme muset pracovat, budeme v milé společnosti svých nejbližších, za přítomnosti rituálů a posvátných tradic.

Přeneste vánoční atmosféru do své praxe

Advent je tady. Vzduchem se nese vůně pečeného cukroví, perníčků a svařeného vína. Nadcházející sváteční období nás přirozeně vede ke zjemňování a zklidňování. Přenesme tuto hřejivou atmosféru do své jógové praxe.

5 věcí, které vás na podzim nabijí energií

Krátké dny, zima, nedostatek slunce a vitamínů – to všechno způsobuje, že jste unavení. Naštěstí víme, jak si s tím snadno poradit!

Foam rolling aneb masáž pěnovým válcem

Foam rolling je automasážní technika, která se v poslední době stává velmi oblíbenou metodou masáže. Vyzkoušet si ji můžeme každý sám na sobě. Za pomoci masážního válce uvolňujeme zatuhlé svaly, zklidňujeme namožené tkáně a zároveň aktivujeme jednotlivé části těla...

Jógová relaxace

Obecná představa o relaxaci počítá s nízkým stavem a s nevědomím. Avšak relaxace není jen stavem uvolnění těla, ale stavem, kdy se tělo, emoce a mysl dostávají do vysokého stavu vědomé relaxace. To je skutečnost, v níž se jóga odlišuje od jakéhokoliv jiného systému, zvláště pak od léčení chemickými přípravky nebo hypnózou, kde je předem vyloučena vnější kontrola.

První jarní den – nový start i restart!

Zima se s námi loučí a dnes v 17:15 začíná konečně astronomické jaro. Tipy a nápady, jak přivítat jaro a udělat něco sám pro sebe jsou tu!