Užít si jógu během menstruace

Možná právě vy patříte k těm ženám, které si pravidelně jednou měsíčně pokládají otázku, zda vyrazit na svou oblíbenou hodinu jógy, nebo raději zůstat doma pod dekou. Můžeme během „svých dnů“ cvičit, jak jsme zvyklé, nebo je dobré jiný stav svého těla respektovat a chovat se zkrátka jinak?

5 důvodů, proč praktikovat jógu

Patříte mezi ty, kteří se ještě nerozhodli, zda je jóga to pravé? Možná, že pravidelné praktikování jógy patří mezi vaše novoroční předsevzetí, ale vaše odhodlání již začíná ochabovat. Mám pro vás pět důvodů, proč vydržet. A věřte, že pokud vydržíte, najdete těch důvodů ještě mnohem víc.

Podložka na jógu a co na sebe?

Přemýšlíte v čem se vydat na svou první lekci jógy? A napadá vás v mysli otázka, jestli v sále studia budou podložky a jógové pomůcky? Připravili jsme pro vás krátký přehled, co pro svou první lekci potřebujete. 

Začít s jógou je tak snadné

Konec starého roku a vstup do nového s sebou nese formování a vyslovování přání, po kterých toužíme v roce novém. Možná ve starém roce něco nevyšlo, a tak kalendářním přelomem věříme, že to bude v tom novém roce lepší. Speciál Jak začít s jógou přinášíme právě nyní. 

Cvičit jógu ráno, večer či v noci

Chtěli byste pravidelně cvičit jógu doma, ale ne a ne si vypěstovat návyk? Začněte tím, že zjistíte, která denní doba vám nejvíce vyhovuje.

Jak se obléci na jógu?

Přemýšlíte o své první lekci jógy a v hlavě vám běhá, co na sebe? Michaela Dombrovská vám poradí, jak se na svou první lekci jógy obléknout, abyste se cítili v pohodě a byli v klidu. Užijte si svou jógu. 

Ranní praxe jógy

Jak je příjemné zkusit ranní jógovou praxi a udržovat se v jejím pravidelném opakování. Meditace, trénink dechu, těla a mysli v jednom komplexu rozproudí energii pro každý den.