Jóga v Praze (Fit Family)

FIT FAMILY je privátní pohybové a masážní centrum s relaxační kavárnou. Centrum nabízí cvičení jógy (hatha, aštanga vinyasa, power jóga, mohendžodáro, pro zdravá záda), pilates, sundo a další cvičení.

Jóga v Praze (Energy Studio)

Energy Studia HOME a HEAVEN jsou místem relaxu, příjemné atmosféry, jógových pomůcek, neomezenosti a energie. Nedávno oslavila 13. narozeniny....

Jóga v Praze (Yogacentrum Holešovice a Ďáblice)

Yogacentrum vedené manželi Smažíkovými nabízí v Praze možnost jógovat hned na dvou místech: v Holešovicích a v Ďáblicích.

Jóga v Berouně (Samaya)

Mým hlavním přáním je, aby klienty lekce bavily, inspirovaly, motivovaly kdomácí praxi, a to i v běžném životě, mimo podložku. Chci, aby odcházeli nabití energií, klidem, podněty pro svůj další rozvoj, a především šťastnější a spokojenější než před začátkem lekce.

Jóga v Praze (YogaPilates Studio)

YogaPilates Studio, nabité energií a radostí z pohybu se nachází v samém srdci Prahy, ve Štěpánské ulici. Díky naší lásce k pohybu a znalosti lidského těla, se zde pod jednou střechou setkává yoga, Pilates a fyzioterapie.

Jóga v Liberci (Namasté jóga studio)

Zvolit si můžete dynamické lekce power jógy a fit jógy, včetně ranních hodin a hodin pro začátečníky, nebo klidné a mírné lekce jemné jógy,vitální jógy a jógy pro těhotné.

Jóga v Jirkově (Ganesha jóga studio)

Ganesha Jóga Studio se nachází v centru Jirkova (Ústecký kraj). V útulném prostředí našeho studia si zacvičíte v malé skupince lidí.

Jóga v Praze (Iyengar Yoga Institut Praha)

Celý institut je zasvěcen jedinečnému učiteli BKS Iyengarovi z indické Puny (*1918 – † 2014), člověku, díky kterému se slovo jóga stalo běžným v řadě domácností na evropském i americkém kontinentu. 

Jóga v Praze (Yoga Art)

YOGA & ART je unikátní prostor zaštiťující projekt v rámci pořádání jógových aktivit pro všechny generace. Záměrem je kombinace osvědčených pohybových cvičení s uměleckým rozvojem osobnosti, kreativity, sociálního cítění a úcty k sobě samému, okolí a přírodě.

Jóga v Pardubicích (Duhové zvonky)

Ekonomická rozvaha celého projektu byla na seznamu našich společných konverzací s manželem, úspory se jevily jako možnost investice.