Předávejte lidem inspiraci jako instruktor jógy

Trávíte na své podložce spoustu času a chcete józe porozumět hlouběji? Rádi byste kouzelným spojením duše a těla inspirovali další lidi? Pak jste už určitě přemýšleli nad tím, že byste se vrhli cestou instruktora jógy. Jak se jím můžete stát a co tím získáte?

On-line jóga workshop víkend se Zuzkou Klingrovou

„Jak praktikovat jógu bezpečně – hlubší poznání jógových pozic a pranajámy“
Nemůžeme se zatím potkávat osobně. Bohužel. Nabízíme vám proto On-line jóga workshop víkend se Zuzkou Klingrovou, který se uskuteční 15.–17. 1. 2021 jako náhrada za jóga workshop víkend v Resortu Svatá Kateřina.

Boj s migrénou

Pracovat s myslí a díky tomu snížit stres může být účinná cesta k eliminaci migrénových stavů!

Vánoční přání od JÓGA DNES

Přejeme vám především hodně zdraví, lásky, klidu a pohody během vánočních svátků. Přejeme vám, ať zažijete spoustu krásných chvil strávených s vašimi blízkými, a budeme se na vás opět těšit v novém roce.

Vyzkoušejte 5 jógových ásan pro zdravé plíce

Nejlepší způsob, jak si udržet zdravé plíce, je praktikování jógy. Říká se, že jóga snižuje hladinu stresu a zvyšuje účinnost plic tím, že je posiluje.

Výzva #klikzafairplay.cz – podpořte nás chaturangou!

Společně meditovat nemůžeme, ale na půlnoční se sejít lidé mohou. Podle toho, kdo u kormidla je, se mění i zákazy a povolenky. Je čas SE OZVAT a projevit svůj názor. Přijímáme výzvu KLIK ZA FAIR PLAY a prosíme vás, pomozte. Možnosti jsou následující.

Nová JÓGA DNES leden/únor 2021 vychází 4. ledna!

Přetvořit staré v nové, dát minulému novou budoucnost, posunout se dál ze starých kolejí a dát šanci seberozvoji a sebepoznání... to jsou hlavní témata lednového vydání Jóga Dnes, které vychází 4. 1. 2021.

Sting jako jógový idol 90. let

Když se lidé v 90. letech začali více zajímat o jógu, některé známé osobnosti pro ně byly tou správnou inspirací. Jednou z nich byl zpěvák Sting.

Podpořte své jógové studio: KLIK ZA FAIR PLAY

Nemůžete na jógu? Chybí vám prostředí vašeho oblíbeného studia? Podpořte sportovní sektor! Iniciativa KLIK ZA FAIR PLAY vznikla na základě nesouhlasu s vládními opatřeními provedenými ve sportovním sektoru. Opakovaně (již potřetí) není v důsledku pandemických opatření umožněna většina sportovních aktivit, a to nejen rekreačních. 

Co může pomoci v boji se stresem?

Od aplikací a notebooků až po podložky na jógu!