Ty nejlepší antistresory

Stres známe všichni. Je takřka všudypřítomný a na nás je naučit se s ním žít.

Toulejte se!

V dnešní době není jednoduché se zabavit. Zavřeni doma, často bez kontaktu s ostatními, můžeme propadat skepsi a pocitům samoty. Ale i tak je dobré myslet pozitivně a z toho, co právě teď zažíváme, udělat přednost. 

Nová romantická kolekce LOLË oslavuje přírodu i ženskost

Přeneste se aspoň virtuálně do rozkvetlých exotických zahrad a vychutnejte si atmosféru blankytného moře. Přesně tam vás zavede nová kolekce jaro/léto 2021 lifestyle a sportovního oblečení kanadské značky LOLË, která si v České republice díky své kvalitě, neotřelému designu a funkčnosti stále více získává srdce svých zákazníků.

Jóga ruku v ruce s klasickou medicínou

Jóga je především o svobodě. Ten, kdo ji cvičí, to ví. A protože jóga trénuje nejen naše fyzické tělo, ale také naši mysl, často může být přínosná stejně jako klasická medicína. Může pomáhat i léčit.

10. díl Jóga Dnes ON AIR – rozhovor s PhDr. Martou Boučkovou

Povídání Zuzky Klingrové s PhDr. Martou Boučkovou o psychologii, józe a životě... Jakých témat se dotkl tento rozhovor?

(Ú)klid v hlavě

Čas od času je potřeba krom úklidu domácnosti uklidit také svou mysl, aby naše duševní pohoda byla v rovnováze.

Jak nejlépe redukovat napětí v oblasti krku a ramen?

Napětí v oblasti krku a ramen je téměř vždy zapříčiněno stresem či úzkostí. Když zažijete stresující událost nebo záchvat úzkosti, vaše svaly se stáhnou, a někdy dost silně. To je automatická nebo reflexní reakce. Je známá jako reakce na stres nebo příprava na „boj či útěk“. S napětím v této části těla je potřeba pracovat, aby se z něj nestal chronický problém.

Chybí vám lekce hot jógy? Zkuste koupelnu!

Stejně tak jako Margaux Drake. Podnikatelka v Grand Rapids v Michiganu, která je vášnivou vyznavačkou hot jógy.

1. díl pořadu NAHLAS Václava Krejčíka je k poslechu!

V osmém dílu JÓGA DNES ON AIR startuje pořad NAHLAS, za jehož vnikem stojí Václav Krejčík. O čem v novém podcastovém pořadu uslyšíme?

Online jóga: hit současnosti

V dnešní době, kdy jsou všechna studia uzavřena, je jedinou možností cvičit online. Učitelé tak vstupují do vašich domovů, vašeho nepořádku, mezi domácí mazlíčky. Přesto jsou online lekce daleko méně intimní než lekce, které se odehrávají v prostředí samotných studií.