Vajíčka yoni

Vajíčka yoni jsou na trhu už nějaký ten pátek a jejich popularita stále stoupá. Doslova tisíce žen po celém světě je používají z mnoha různých důvodů, zejména pro nalezení rovnováhy fyzického a duševního zdraví.

Meditace doma a vše, co je k ní potřeba

Ať už jste nováčkem nebo zkušeným profesionálem, zde je návod, jak co nejlépe zrelaxovat mysl i tělo.

13. díl Jóga Dnes ON AIR – rozhovor se Simonou Josefovou

V nejnovějším dílu podcastu Jóga Dnes ON AIR si povídá Zuzka Klingrová se Simonou Josefovou. Jakých témat se dámy v tomto rozhovoru dotkly?

Google PodcastSpotifyApple Podcast 

Návrat jógy do alabamských škol

Možný návrat jógy do alabamských škol se blíží. Studenti tak budou moci opět zahrnout tuto prastarou tradici do svých osnov.

Staňte se instruktorem jógy s Power Yoga Akademií!

Může se zdát, že studovat kurz instruktora jógy je v současné době nemožné. Omezení kontaktů a setkávání se, nemožnost pobývat ve skupinách lidí... s Power Yoga Akademií to však zvládnete i nyní!

Nová JÓGA DNES květen/červen vychází 3. května!

Jaro se už začíná hlásit ke slovu a my pro vás máme skvělou zprávu! Již v pondělí 3. 5. 2021 vychází další číslo časopisu JÓGA DNES, které je plné zajímavých témat! A pšššt, na prvních 100 předplatitelů čeká dárek!

Plus size jóga

Jóga je univerzální, a proto ji může cvičit opravdu každý.

Sdílení jako cesta k lepšímu poznání jógy

Abychom jógu lépe poznali, je dobré někdy „vidět“, jak skvělým pomocníkem může být pro ty, již nám jsou více na očích. A přesně o to se snaží indická herečka Samyuktha Varma, která se rozhodla sdílet, co pro ni osobně jóga znamená.

Jógové kolečko aneb jak účinná může být „wheel jóga“

Jóga jako pradávná tradice je obecně známá tím, že trénuje nejen tělo, ale také mysl každého z nás. Navíc nabízí řadu pomůcek, které mohou posunout praxi dál nebo usnadnit ásany natolik, že ani naprostý začátečník se nemusí bát jejich provedení.

Jóga spojuje... a Indie o tom ví své!

V Indii proběhl 7.13. března 2021 Mezinárodní jógový festival. Pátý den jeho konání zazněla věta: „Jóga je jediná cesta, jak spojit všechny kultury světa,“ kterou pronesl jeden z přednášejících v Rišikéši. Cílem letošního festivalu byla i vize nalezení vnitřního klidu v celosvětově napjaté atmosféře.