Nový JÓGA DNES Speciál vychází 1. dubna!

Již 1. dubna 2021 spatří světlo světa další číslo časopisu JÓGA DNES Speciál! Na co se můžeme na jeho stránkách těšit? 

Online workshop s Vaškem Krejčíkem: Vše pro domácí jógovou praxi

Tápete v tom, jak dýchat během jógové praxe? Jste na rozpacích s prováděním pozic a cílem... jak je správně cvičit? Chcete začít meditovat? On-line workshop Vše pro domácí praxi vás provede zákoutími jógy. Průvodcem bude Václav Krejčík. A kdy? Už tuto sobotu!

Jóga pomáhá k uvolnění stresu

Důležitost jógové praxe jako cesty k omlazení těla i duše byla tématem jógového webináře pořádaného vzdělávacím střediskem Central University v jižním Biharu.

JÓGA VIRTUAL: Jarní nadílka jógových videí

Chybí vám jóga? Využijte naplno nabídky jógové online TV – Jóga Virtual. Předem natočená jógová videa vám budou k dispozici kdykoliv a nebudete tím pádem limitováni časem. Každou sekvencí na videu vás provede zkušený lektor jógy. Podívejte se, jaká videa pro vás chystáme v nejbližší době! 

Jak bezpečně cvičit ve třetím trimestru těhotenství?

Mnoho žen má obecně strach z fyzické aktivity během těhotenství. Pravdou však zůstává, že cvičení přináší spoustu zdravotních výhod.

Jóga jako cesta ke svému středu

Ačkoliv jóga klade přesný důraz na to, jak má každá pozice vypadat, je důležité zapojit především střed těla, jakousi výchozí část pro všechny ásany. Není to pouze o koncentraci na svůj pupík, ale o síle, kterou nám střed těla může poskytnout.

NOVÝ PODCAST „IN THE AIR“: Jóga Dnes ON AIR

Ve vzduchu je už je podzimu nový podcastový kanál Jóga Dnes ON AIR – a necílí pouze na svět kolem jógové podložky!

Stresuje vás lockdown? Jógujte!

Opravdu to není jen slovní hříčka a mnoho z nás ví, o čem je řeč. Dlouhotrvající lockdown a s ním spojená izolace mají neblahý vliv na psychiku lidí. A tak se vědci pustili do studie, která ukázala, jak moc nám jóga v tomto směru může pomoci.

Boj za jógu!

První britský odborový svaz jógy bojuje za spravedlivější podíl z celkového ročního obratu pro instruktory jógy. Odvětví, které pouze ve Spojeném království vykazuje více než 900milionové zisky ročně, žádá, aby byl podíl zisku studií a platů jógových učitelů ve větší rovnováze.

Knižní novinka: ŽIJTE JÓGU 2 — hledání harmonie

Už v pondělí 1. 3. vychází horká knižní novinka Václava Krejčíka nazvaná Žijte jógu 2 s podtitulem hledání harmonie. Co na stránkách této jógové publikace s originálním konceptem můžeme čekat?